Madonna: Οι δίδυμες κόρες της γιόρτασαν τα 9α γενέθλιά τους

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2021

Η φωτογραφία και το γλυκό μήνυμα της μητέρας τους στο Instagram.

H Madonna μοιράστηκε στα social media μια σειρά από όμορφες φωτογραφίες με τις δίδυμες κόρες της, Estere και Stella, με αφορμή τα 9α γενέθλιά τους.

H 63χρονη σταρ έγραψε πως οι δύο κόρες της που είχε υιοθετήσει το 2017 από το Μαλάουι “φέρνουν μόνο χαρά σε όποιον τις γνωρίζει”.

Σε μια φωτογραφία η Madonna ποζάρει μαζί με τα δύο κορίτσια στο πάρτι των 63ων γενεθλίων της.”Χρόνια Πολλά Stella και Estere. Δύο όμορφες ψυχές” έγραψε στο Instagram τονίζοντας ότι “είμαι τόσο ευγνώμων που τις έχω στη ζωή μου”.

Η Madonna έχει ακόμα δύο γιους, τον 21χρονο Rocco Ritchie και τον 15χρονο David Banda και ακόμα δύο κόρες, την 24χρονη Lourdes Leon και την 15χρονη Mercy.

Μετά την υιοθεσία των δίδυμων κοριτσιών, το 2017, είχε μιλήσει για την οικογενειακή της ζωή, αποκαλύπτοντας πως νιώθει: “Μερικές φορές κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι ‘γιατί δεν είναι γεμάτη η κουζίνα μου με παιδιά που χορεύουν; Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που χρειάζονται ένα σπίτι” είπε ενώ εξήγησε ότι χρειάστηκε μια περίοδος προσαρμογής μετά την υιοθεσία: “υπήρχε ένα συναίσθημα ότι πρέπει να με μοιραστούν με περισσότερους, όχι ζήλεια αλλά προσαρμογή. Τελικά όλοι ήταν υποστηρικτικοί”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved