Britney Spears: Ο πατέρας της θα αποσυρθεί από την κηδεμονία με αντάλλαγμα 2 εκατομμύρια δολάρια

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2021

Παρά τους προηγούμενους όρους που είχε θέσει, ο πατέρας της Britney Spears προσπαθεί να αποκομίσει μερικά ακόμα εκατομμύρια από την περιουσία της κόρης του.

Μπορεί η Britney Spears να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία της ύστερα από τις δηλώσεις του πατέρα της σχετικά με την αποχώρησή του από την κηδεμονία, όμως ο “φύλακας άγγελός” της, όπως θέλει να παρουσιάζεται στα Μέσα, δεν θα της το κάνει τόσο εύκολο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της ποπ σταρ, ο Jamie Spears θέλει να χρησιμοποιήσει τη συμφωνία που έκανε εκβιαστικά, ώστε να αποκομίσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων από την κόρη του.

Η νομική ομάδα της πριγκίπισσας της ποπ, την περασμένη εβδομάδα κατέβαλε στο δικαστήριο έγγραφα που πιστοποιούν πως ο πατέρας της απαίτησε από την ίδια το ποσό των 2 εκατομμυρίων προκειμένου να αποχωρήσει από την κηδεμονία, γεγονός που αποτελεί παραβίαση της προηγούμενης συμφωνίας που είχε πραγματοποιήσει μέσα στον μήνα.

“Η Britney Spears δεν θα δεχθεί bullying ούτε εκβιασμό από τον πατέρα της. Ούτε ο κος Spears έχει το δικαίωμα να κρατά όμηρο την κόρη του με το να θέτει τους όρους της αποχώρησής του”, δήλωσε με δεικτικό ύφος ο Mathew Rosengart, ο νέος δικηγόρος που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Britney Spears είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων και των επαγγελματικών θεμάτων της ποπ σταρ στην επόμενη ακρόαση που θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως υπογράμμισε η νομική ομάδα της Spears, η ψυχικής της υγεία έχει προτεραιότητα, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουν περαιτέρω για την απομάκρυνση του Jamie Spears. Από την άλλη, ο πατέρας της ποπ σταρ, αν και είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την κηδεμονία αρκεί το δικαστήριο να επιβεβαιώσει μια ομαλή μετάβαση, σκεπτόμενος το καλό της κόρης του, τώρα ζητά χρήματα για να καλύψει τα υπέρογκα νομικά κόστη.

Ο Rosengart παρ’όλ’αυτά εξακολουθεί να πιέζει, επικαλώντας το πατρικό φίλτρο του Spears δηλώνοντας πως “αν αγαπάει την κόρη του, ο κος Spears πρέπει να αποχωρήσει τωρα, πριν τον αποσύρουν. Θα ήταν το σωστό και το αξιοπρέπεπες πράγμα που θα έπρεπε να κάνει”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved