Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφίζει για πρώτη φορά τις κόρες της μέσα στο σπίτι τους

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η πρωτοφανής κίνηση της Αντζελίνα Τζολί: Δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της μέσα στο σπίτι τους. Η κούκλα Σάιλο Τζολί Πιτ και η χαμογελαστή Ζαχάρα.

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε η Αντζελίνα Τζολί στους διαδικτυακούς φίλους της πριν από λίγες ώρες. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για να δημοσιεύσει το γράμμα μιας νεαρή Αφγανής, αυτή τη φορά έδειξε δύο πιο προσωπικές εικόνες.

Η Τζολί αποφάσισε να μοιραστεί για πρώτη φορά φωτογραφίες από τις κόρες της Σάιλο και Σαχάρα, μέσα στο σπίτι τους.

Αφού έσπασε κάθε ρεκόρ ακολούθων σε λίγες ώρες (έφτασε το 1 εκατομμύριο followers μέσα σε μόλις 5 ώρες και 16 δευτερόλεπτα), η βραβευμένη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, χρησιμοποίησε τα social media για να δώσει στους φαν της εικόνες που θα ήθελαν να δουν.

Aν και όλοι θεωρούσαν πως ο λογαριασμός θα αφορά μόνο σε φιλανθρωπικές δράσεις της ηθοποιού, η Τζολί παρουσίασε τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, Σάιλο και Ζαχάρα

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα τους, η 15χρονη Σάιλο και η 16χρονη Ζαχάρα φαίνονται να διαβάζουν λογοτεχνικά βιβλία, τα οποία είναι τα τελευταία του καλοκαιριού.

Η Τζολί συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: “Το τέλος του #summerreading. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σε αυτό το σπίτι. Θέλω πολύ να μάθω τα δικά σας”.

H ντροπαλή Σάιλο φοράει μαύρο φούτερ και δεν κοιτάζει τον φακό, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε τα υπέροχα μάτια της και την ομορφιά της.

Η πιο κοινωνική Ζαχάρα ποζάρει στον φακό της μαμάς της χαρίζοντας στο κοινό ένα υπέροχο χαμόγελο.

 Οι φαν της ηθοποιού ενθουσιάστηκαν με τις φωτογραφίες και ανταποκρίθηκαν στο αίτημά της γράφοντας τα δικά τους αγαπημένα βιβλία.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved