Lily Collins: Η “μυστική” τελετή του γάμου της στο Κολοράντο

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η “μυστική” τελετή το υπέροχο νυφικό, το ρομαντικό σκηνικό και οι λεπτομέρειες του bridal look.

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris και κόρη του τραγουδιστή Phil Collins, Lily, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Charlie McDowell, στο Dunton Hot Springs του Κολοράντο, το περασμένο Σάββατο.

Το ζευγάρι δεν είχε πει τίποτα δημοσίως για τον επικείμενο γάμο, τον οποίο η Collins επιβεβαίωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους followers μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες.

Το νυφικό της, του οίκου Ralph Lauren ήταν σε στενή γραμμή με μακριά ουρά και μανίκια, ενώ από πάνω -αντί για πέπλο- φορούσε μια εντυπωσιακή δαντελένια κάπα. Ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Collins δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσει ένα παθιασμένο φιλί με φόντο το ρουστίκ σκηνικό του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή τους. “Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από ό, τι σε σένα, και τώρα γίνομαι γυναίκα σου”, έγραψε στο caption “Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 γίναμε και επίσημα ένα για πάντα. Σας αγαπώ άπειρα @charliemcdowell.⁣”

Στο δεύτερο post είχαμε τη δυνατότητα να δούμε μια πιο κοντινή λήψη του νυφικού αλλά και του bridal beauty look, Η ηθοποιός είχε τα μαλλιά της χωρισμένα στη μέση και τραβηγμένα πίσω σε έναν κομψό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λιτό, σε φυσικύς τόνους. “Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη”, σχολίασε η ίδια.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περσινό Σεπτέμβρη όταν ο σκηνοθέτης και σκηνοθέτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός καραντίνας.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved