Kylie Jenner: Eπιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης με ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram.

H Kylie Jenner είχε κρατήσει κρυφή την πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά φαίνεται ότι πλέον νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους fans της. H διάσημη επιχειρηματίας επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της ανεβάζοντας ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram.

Μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί δεύτερης εγκυμοσύνης, η Jenner ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει να ανακοινώνει την είδηση στην μητέρα της, Kris Jenner, και τον σύντροφό της Travis Scott.

H 24χρονη συμπεριέλαβε στο βίντεο στιγμιότυπα από την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος, όπως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά και το φιλί του Scott στην κοιλιά της. Η Jenner μοιράστηκε εικόνες από τη στιγμή που έκανε τον πρώτο υπέρηχο αλλά και την μικρή Stormi να αποκαλύπτει την είδηση στην γιαγιά της.

Η Kylie Jenner σύμφωνα με δημοσιεύματα ήθελε εδώ και καιρό να κάνει δεύτερο παιδί ενώ είχε πει στην ελληνοαμερικανίδα φίλη της Stassie Karanikolaou σε ένα Instagram Live τους ότι θα ήθελε “εφτά παιδιά, αλλά όχι αμέσως τώρα”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved