Sarah Jessica Parker: Mας δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσαν τα παιδιά της

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2021

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την επιστροφή των παιδιών της στα θρανία.

Η Sarah Jessica Parker δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, όμως η επιστροφή τους στα θρανία είναι μια σημαντική στιγμή που ήθελε να μοιραστεί με τους fans της.

H ηθοποιός ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες των παιδιών της, του γιου της που φέτος ξεκινάει την πρώτη χρονιά στο πανεπιστήμιο αλλά και τις δίδυμες κόρες της που θα ξεκινήσουν φέτος την 7η, δηλαδή την αντίστοιχη 1η γυμνασίου.

Η 56χρονη σταρ του Sex and the City φωτογράφησε τις 12χρονες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell με τις τσάντες στον ώμο την πρώτη τους μέρα στο γυμνάσιο αλλά και τον 18χρονο James Wilkie ενώ περπατούσε για να πάει στο Brown University.

“Μέσα σε 7 μέρες. Ένας περνάει το κατώφλι την πρώτης χρονιάς στο πανεπιστήμιο. Και οι άλλες δύο στην 7η. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο αλλά και πολύ λιγότερο. Τόσοι πολλοί το ξέρουν. Χαλασμένοι από τον χρόνο που πέρασε. Που περνάει. Κατενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που τους περιμένους. Η αγάπη, η αγάπη, η αγάπη”, έγραψε η ηθοποιός.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved