Τζένιφερ Άνιστον :Η σιλουέτα & οι θυσίες, «Τρώω ένα Μ&Μ ή ένα τσιπ. Το ξέρω, είναι τόσο ενοχλητικό»…

POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2021

Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει κρύψει ποτέ πως κοπιάζει για να διατηρεί την σιλουέτα της. Η 52χρονη σταρ δεν διστάζει και μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της, ειδικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από τις τελευταίες τις δηλώσεις άνοιξε τα χαρτιά της αναφορικά με τη συνταγή της επιτυχίας, αποκαλύπτοντας όλες τις διατροφικές της συνήθειες, ακόμη και τις πιο ενοχλητικές.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style για το τεύχος του Σεπτεμβρίου και όταν ρωτήθηκε για το μπορεί να φάει όταν είναι πιεσμένη δήλωσε: «Ένα τσιπ. Συνήθως. Είμαι καλή σε αυτό. Μπορώ να έχω ένα τσιπ, ένα Μ&Μ. Το ξέρω είναι τόσο ενοχλητικό».

«Ένα τσιπ. Συνήθως. Είμαι καλή σε αυτό. Μπορώ να έχω ένα τσιπ, ένα Μ&Μ. Το ξέρω είναι τόσο ενοχλητικό».

Η Τζένιφερ δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε για το αλκοόλ ενώ δεν την δελεάζουν τα εξωτικά κοκτέιλ. «Μία σκέτη Μαργαρίτα, χωρίς ζάχαρη ή ένα dry μαρτίνι. Έχω δύο με τρία ποτά στα τοπ, δεν πίνω εξωτικά κοκτέιλ. Όταν κάποιος με ρωτάει “Θα θέλατε ένα μπαχαρικό κράμπερι-καρύδας -αγγουριού ή ιβίσκου” απαντάω “Ευχαριστώ δεν θα πάρω”» είπε χαρακτηριστικά.

Η γυμναστική έχει σημαντική θέση στην ρουτίνα της, και όπως παραδέχτηκε η ίδια, και εκεί υπάρχει οργανωμένο πλάνο. Όποιο εμπόδιο και να υπάρξει η Τζένιφερ Άνιστον δεν σταματά: «Είχα έναν τραυματισμό το περασμένο φθινόπωρο και ήμουν σε θέση να κάνω μόνο Pilates, το οποίο αγαπώ απόλυτα.

Αλλά μου έλειπε αυτός ο ιδρώτας άλλων σπορ. Επέστρεψα στα 15αρια μου: ένα 15λεπτο στατικό ποδήλατο, ελλειπτικό, τρέξιμο. Και μετά απλώς old school πράγματα: μπορώ να κυνηγήσω τον εαυτό μου γύρω από ένα γυμναστήριο. Χρειάζομαι κάποιου είδους κίνηση, ακόμα και αν είναι μόλις 10 λεπτά την ημέρα σε τραμπολίνο».

db8e9806acb98cfb97b87b617bb7e3b7

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved