Deva Cassel: H κόρη της Monica Bellucci έκλεισε τα 17 – Η συγκινητική αφιέρωση του πατέρα της

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Vincent Cassel της ευχήθηκε με μια τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Η πανέμορφη κόρη που έχει αποκτήσει η Ιταλίδα σούπερ σταρ Monica Bellucci από το γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, Deva, γιόρτασε στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 τα 17α γενέθλιά της.

Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο τη μέρα αυτή, ο πατέρας της, μοιράστηκε με τους followers του στο instagram μια φωτογραφία της από τότε που ήταν ακόμα πολύ μικρή, με εκείνον να παίζει μαζί της κρατώντας την από τα πόδια και σηκώνοντάς την ψηλά.

“Πριν από 17 χρόνια σαν σήμερα, μου άλλαξες για πάντα τη ζωή. Σε αγαπώ όσο τίποτα, γλυκιά μου. Χρόνια πολλά“, έγραψε στο caption ο 50χρονος ηθοποιός, ενώ και η νέα σύζυγός του, το μοντέλο Tina Kunakey, ανέβασε ένα στόρι για να ευχηθεί “Χρόνια Πολλά” στη Deva, φωτογραφίζοντάς τη την ώρα που έτρωγε ένα κομμάτι από τη γενέθλια τούρτα της.

 jjasls

Η 17χχρονη καλλονή θεωρείται ήδη ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα της την άνοιξη του 2020, όταν επιλέχτηκε από τους Dolce & Gabbana για να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμά τους, ενώ πρόσφατα περπάτησε στην πασαρέλα συμμετέχοντας στο σόου του ιταλικού σχεδιαστικού διδύμου για τη συλλογή τους Alta Moda.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved