Μπραντ Πιτ και Μπράντλεϊ Κούπερ: Οι δύο σταρ “αναστάτωσαν” το US Open

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2021

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση: Δύο από τους μεγαλύτερους γόηδες του κινηματογράφου μαζί στις κερκίδες σταδίου προκειμένου να παρακολουθήσουν τους τελικούς του US Open.

Ο Μπραντ Πιτ πήρε τον καλό του φίλο Μπράντλεϊ Κούπερ προκειμένου να παρακολουθήσουν λίγο ποιοτικό τένις, και όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, έχουν μιλήσει αρκετές φορές για την ειλικρινή φιλία που τους συνδέει, ενώ ο Μπραντ δεν είχε διστάσει να εξομολογηθεί ότι ήταν ο Κούπερ ο άνθρωπος που τον βοήθησε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Οι δύο φίλοι, εντυπωσιακοί και σέξι, παρακολούθησαν το ματς με αφοσίωση, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα τα οποία ήταν σίγουρα πολλά. Την περίοδο αυτή, ο Μπραντ έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα, έπειτα από τις δηλώσεις της Αντζελίνα, για τους ομηρικούς τους καυγάδες σχετικά με τον Χάρβι Γουάνστιν και την επιμονή του Μπραντ να συνεργάζεται μαζί του, παρά τις αντιρρήσεις της Τζολί.

Σε άλλα νέα, έδειχνε υπέροχος και cool με το καπελάκι και τα γυαλιά ηλίου του, ενώ ο Μπράντλει εμφανώς πιο προβληματισμένος με την έκβαση – μάλλον – του αγώνα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved