Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται για καλό σκοπό

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2021

Η παρουσιάστρια συμμετέχει για 9η χρονιά στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies.

H Ελένη Μενεγάκη έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο τα τελευταία χρόνια: αυτόν της Πρέσβειρας της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Φέτος είναι η ένατη χρονιά συμμετοχής της στην τόσο σημαντική αυτή καμπάνια ευαισθητοποίησης του Ομίλου Estée Lauder Companies.

Το γνωστό σε όλους μας μοναδικό βραχιόλι, που φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas, έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ως σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου, λαμβάνοντας κάθε χρόνο εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό.

Το μήνυμα της φετινής καμπάνιας θα επικοινωνηθεί και φέτος από την Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας σημαντικά στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

“Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους”.

Τη φετινή φωτογράφηση της καμπάνιας ανέλαβε ο βραβευμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός.

Πάρε μια γεύση από την backstage φωτογράφηση:

menedukas
 
menaegas1

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία
Η Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies, συν-δημιούργησε το 1992 από την Evelyn H. Lauder έχοντας ως σύμβολο την εμβληματική Ροζ Κορδέλα. Το σημαντικό αυτό παγκόσμιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει μία και μόνο αποστολή: να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο μαστού.

Η ελληνική πρωτοβουλία της Estée Lauder Hellas, από το 2005 που ξεκίνησε και έχει γίνει πλέον θεσμός, στόχο έχει την υποστήριξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Τα έσοδα από την πώληση του νέου βραχιολιού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, τόσο σε φυσικά όσο και ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ).

 
 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved