Νικόλ Κίντμαν: «Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη»- Θυμάται την εποχή που μώλωπες κάλυπταν το σώμα της

POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Πολλές φορές χρειάζεται να δίνω εξηγήσεις για τους ρόλους μου στα παιδιά μου».

 Για περισσότερες απο τρεις δεκαετίες αποδεικνύει πως η υποκριτική έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση για εκείνη. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι υποδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ οι «χρυσές» διακρίσεις και τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που έχει κερδίσει ως ηθοποιός είναι άξια θαυμασμού. Ο λόγος φυσικά για την Νικόλ Κίντμαν, η οποία παρόλο που έκανε το ντεμπούτο της πριν πολλά πολλά χρόνια, αποκτώντας μια τεράστια εμπειρία στην μικρή και μεγάλη οθόνη, έρχεται να συνειδητοποιήσει πως αρκετοί απο τους ρόλους της έχουν επηρεάσει τόσο κοντινούς της ανθρώπους, όσο και τον δικό της ψυχικό κόσμο.

Η χολιγουντιανή star, πρωταγωνιστώντας στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar για τον Οκτώβριο 2021, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρας της. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως χρειάστηκε πολλές φορές να δώσει εξηγήσεις στην οικογένεια της, κυρίως στα παιδιά, για τους ρόλους που έχει παίξει. Αυτό θυμάται πως συνέβη έντονα, όταν πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Big Little Lies», όπου υποδυόταν μια γυναίκα – θύμα ενδοοικογενειακής βίας και επίστρεφε στο σπίτι με μώλωπες απο τις σκηνές, εξηγώντας στις κόρες της, Σάντυ και Μάργκαρετ, για ποιο λόγο ήταν τραυματισμένη. «Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: “Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά”», εξηγεί η Κίντμαν τους λόγους που την «ανάγκασαν» να αναλάβει πολύπλοκους ρόλους.

«Και αυτή είναι η τεράστια πίεση που δέχεται ένας καλλιτέχνης, είτε ζωγράφος, είτε συγγραφέας. Αν έχεις όντως αποφασίσει να μείνεις αφοσιωμένος σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σου και τους δεσμούς με την οικογένειά σου και όλους τους ανθρώπους της ζωή σου» τονίζει η ηθοποιός διερωτώμενη πόσο σημαντική είναι τελικά αυτή η «καλλιτεχνική συνεισφορά».

 in 30144 614dbea88c30a

Η Νικόλ Κίντμαν μεταξύ άλλων εξήγησε πως τα περιστατικά αυτά έχουν επηρεάσει σημαντικά και τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν, ο οποίος αν και αναγνωρίζει πως πρόκειται απλώς για έναν ακόμα ρόλο, τον στεναχωρεί ιδιαίτερα να αντικρίζει στην κατάσταση αυτή την αγαπημένη του. «Πήγαινα σπίτι μερικές φορές το βράδυ και πονούσα πολύ. Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη. Κάποια στιγμή, ο Κιθ είπε ‘Θα βγάλω μια φωτογραφία από την πλάτη σου γιατί είναι καλυμμένη απο βαθιές μαζικές μώλωπες’. Ήταν συντετριμμένος όταν το είδε, αλλά μετά σκεφτόταν ‘Αλλά έχω γυναίκα καλλιτέχνη!’, δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved