Αντζελίνα Τζολί- Weeknd: Νέο ζευγάρι στην πόλη; Ξανά μαζί σε ρομαντικό δείπνο

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πληροφορίες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό ερωτευμένη με τον μέγκα σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Οι φήμες για έναν νέο έρωτα στη σόουμπιζ κάνουν εδώ και λίγο καιρό τον γύρο του Χόλιγουντ, αφού η Αντζελίνα Τζολί και ο Weeknd κάνουν τη μία κοινή εμφάνιση μετά την άλλη.

Μπορεί η διάσημη ηθοποιός και ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, παρόλα αυτά δεν προσπαθούν να κρυφτούν από τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε βήμα.

Πρόσφατα οι δυο τους εντοπίστηκαν ξανά μαζί το Σάββατο το βράδυ την ώρα που έβγαιναν από γνωστό, ιταλικό εστιατόριο της Σάντα Μόνικα και παρά το γεγονός ότι έφτασαν χωριστά στο σημείο του ραντεβού έφυγαν από το εστιατόριο μαζί με τη Τζολί να επιβιβάζεται πρώτη στο μεγάλο, θωρακισμένο SUV αυτοκίνητο του 31χρονου μουσικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φημολογούμενο ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την υπερπολυτελή έπαυλη του Weeknd, η οποία του κόστισε 70 εκατομμύρια δολάρια, και πέρασε μαζί του υπόλοιπο Σαββατοκύριακο.

Η εμφάνιση της Τζολί δεν θα μπορούσε βεβαίως να περάσει απαρατήρητη αφού η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ έδειχνε πραγματικά πανέμορφη και ανανεωμένη μέσα σε ένα υπέρκομψο, μαύρο παλτό και υπέροχες μαύρες γόβες. Το λουκ της ολοκληρώθηκε με ένα τσαντάκι Yves Saint Laurent. Ως γνωστόν η ηθοποιός αγαπάει το total black σύνολα, που ταιριάζουν με τη μυστηριώδη προσωπικότητα της, και το ίδιο ισχύει για τον Weeknd που ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

http://youtu.be/ogzZUmiFEOo

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved