Οι τρυφερές φωτογραφίες του Χόλιγουντ για την Ημέρα Κόρης: «Θεέ μου πόσο σε αγαπώ»

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μανούλες και κόρες ποζάρουν μαζί.

Η Εθνική Ημέρα Κόρης είναι μια ημέρα που τιμάται κατεξοχήν στην Αμερική, με το «trend» να εξαπλώνεται σιγα σιγά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Η 26η Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένη στις κόρες κάθε οικογένειας, με πολλές διάσημες μανούλες του Χόλιγουντ να αποδίδουν φόρο τιμής στις κόρες τους, μέσα απο τρυφερές αναρτήσεις στα social media. Την αρχή φαίνεται πως έκανε η Κρις Τζένερ, η οποία δεν έχει μια ή δύο, αλλά πέντε κόρες, τις οποίες καμαρώνει και ποζάρει μαζί τους περήφανη.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε όλες τις αδερφές Καρντάσιαν σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Οι αναρτήσεις συνοδεύονταν από μια μακροσκελή περιγραφή στην οποία ανέφερε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για «την εκπληκτική και ξεχωριστή ζωή που δημιούργησαν μαζί» όλα αυτά τα χρόνια.

Η λίστα με τις stars που έχουν αποκτήσει κόρες και τους ευχήθηκαν για την χθεσινή επέτειο, ασφαλώς και δεν τελειώνει εδώ, καθώς πολλές ακόμα μητέρες έκαναν το ίδιο. Μεταξύ αυτών η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της, μια φωτογραφία με την 17χρόνη κόρη της, Απλ, αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή ομοιότητα με την γνωστή ηθοποιό. Η Πάλτροου απέκτησε την Απλ με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν οριστικά.

Η Σίντι Κρόφορντ με την σειρά της γιόρτασε την ημέρα αυτή με μια selfie της ίδιας και της κόρης της, Κάια Γκέρμπερ, η οποία ακολουθεί πιστά τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της, διαπρέποντας στο χώρο του modeling. Οι δυο τους ποζάρουν χαρούμενες ξαπλωμένες στο κρεβάτι, με το θρυλικό μοντέλο να επισημαίνει στο caption της δημοσίευσης πως «η ημέρα της κόρης, είναι κάθε μέρα». Στην περίπτωση της Κάια, αντίστοιχες ευχές και φωτογραφίες δημοσίευσε και ο πατέρας της, Ραντ Γκέρμπερ, τιμώντας την μια και μοναδική του κόρη, την οποία βλέπει ακόμα σαν το μικρό κοριτσάκι με το γλειφιτζούρι στο χέρι.

 in 30175 61518ed002834

in 30175 61518ed017427

Στην εθνική αυτή γιορτή των Αμερικάνων συμμετείχε και η Κέιτ Χάντσον, η οποία δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της δίχρονης κόρης της Ράνι Ρόουζ. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έγραψε χαρακτηριστικά πως η μικρή της κόρη είναι «ένας πραγματικός θησαυρός, ενώ αισθάνεται ευλογημένη που την απέκτησε». 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved