Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τα καυτά φιλιά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το διάσημο ζευγάρι δεν σταμάτησε να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι madly in love και δεν μπορούν να το κρύψουν. Το διάσημο ζευγάρι έκανε μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να σταματούν για να φιληθούν αρκετές φορές.

Η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός περπάτησαν στο Central Park με την τραγουδίστρια να φορά ένα εκπληκτικό πράσινο καρό φόρεμα και παλτό με κρόσια στην ίδια απόχρωση και τον ηθοποιό να είναι ντυμένος στα γκρι.

O Affleck βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να στηρίξει από κοντά την σύντροφό του στο live που έδωσε στα πλαίσια του Global Citizen Live. Ο ηθοποιός βρέθηκε στα παρασκήνια για να τη δει στη σκηνή ενώ αργότερα τη βοήθησε να κατέβει τα σκαλιά, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο τρυφερός είναι μαζί της.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, αυτή η προσοχή που δείχνει ο ένας στον άλλο δεν είναι κάτι καινούργιο αφού πάντα ο ένας στήριζε απόλυτα την καριέρα του άλλου. Μάλιστα, ο Affleck ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη από το Τέξας όπου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved