Γουιλ Σμιθ: Μίλησε για την πολυγαμία στη σχέση του με την Τζάντα Πίνκετ

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2021

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Γουιλ Σμιθ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γουίλ Σμιθ στο GQ Νοεμβρίου και αναφέρθηκε στον γάμο του με την Τζάντα Πίνκετ και την απόφασή τους να περάσουν ένα διάστημα όπου δεν θα ήταν μονογαμικοί, ενώ παράλληλα μοιράστηκε και μια φαντασίωσή του.

«Η Τζάντα ποτέ δεν πίστευε στον συμβατικό γάμο. Είχε μέλη στην οικογένειά της που είχαν μια αντισυμβατική σχέση. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι είναι η τελειότητα της σχέσης. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι. Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη τελειοποιημένη σχέση». 

Παράλληλα, ο Γουίλ Σμιθ υπογράμμισε πως ο γάμος τους δεν ήθελαν να μοιάζει με φυλακή και υποστήριξε: «Δώσαμε ο ένας στον άλλον την ελευθερία αλλά και την εμπιστοσύνη, με την πεποίθηση πως ο καθένας μας πρέπει να βρει τον δικό του δρόμο. Και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και δεν προτείνω τον δρόμο που επιλέξαμε εμείς σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτόν τον δρόμο σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης».

Κατά τη διάρκεια της άκρως αποκαλυπτικής συνέντευξής του ο Γουίλ Σμιθ μίλησε για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του με τον τραγουδιστή Όγκοστ Αλσίνα, ενώ παραδέχτηκε πως κι εκείνος διατηρούσε σχέσεις εκτός γάμου.

«Ίσως φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά θα χάσω τον ύπνο μου εάν σας δώσω την απάντηση που ξέρω ότι θέλετε. Θα ήθελα να σας δώσω έναν τίτλο. Αλλά, με την ίδια λογική, δεν θέλω να αντιμετωπίσω τις αντιδράσεις. Το να πω ότι δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν πριν από τρία χρόνια, είναι αυτό που ζητώ».

Ακόμη, μοιράστηκε τη φαντασίωσή του να συνυπάρξει με ένα χαρέμι 20 γυναικών, εξηγώντας γιατί τελικά δεν το έκανε.

«Δεν ξέρω πού το είδα, αλλά η ιδέα να ταξιδέψω με 20 γυναίκες τις οποίες αγαπούσα και θα φρόντιζα και όλα αυτά, μου φαινόταν μια πολύ καλή ιδέα. Και μετά, αφού το σκέφτηκα λίγο παραπάνω, είπα: ”Αυτό θα ήταν φρικτό, φαντάζεσαι πόσο άθλιο θα ήταν;”».

Τον Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του με τίτλο “Will”όπου θα περιγράφει την σκληρή σχέση με τον πατέρα του και τη στιγμή που ήταν καθοριστική για όλη του τη ζωή, όταν σε ηλικία ηλικία 9 ετών είδε τον πατέρα του να ρίχνει μία γροθιά στη μητέρα του: «Ο πατέρας μου με βασάνισε αλλά ήταν και ο πιο σημαντικό άνδρας που γνώρισα. Ήταν μία ευλογία στη ζωή μου, αλλά και η πηγή του φοβερότερου πόνου για μένα». Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το 2016.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved