Jake Gyllenhaal: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο

POP UP TEAM
/
4 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ποια είναι η 25χρονη Jeanne Cadieu;

Ο Jake Gyllenhaal τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας πάρει ένα γερό μάθημα από τις προηγούμενες εμπειρίες του με διάσημες συντρόφους του παρελθόντος. Γι’ αυτό, ενώ βρίσκεται σε σχέση με τη νέα του σύντροφο από το 2018, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί της 3 χρόνια αργότερα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “The Lost Daughter”, την οποία έχει σκηνοθετήσει η αδερφή του Maggie Gyllenhaal, επιχειρώντας το ντεμπούτο της στη σκηνοθεσία. Ο αδερφός της με τον οποίο έχει μία πολύ στενή σχέση, παραβρέθηκε στη σημαντική στιγμή της ηθοποιού, έχοντας στο πλευρό του την 25χρονη Jeanne Cadieu.

Κατά τη διάρκεια του red carpet, το ζευγάρι ήταν πολύ ευδιάθετο, ενώ όπως φαίνεται η Cadieu έχει λάβει την έγκριση της αδερφής του συντρόφου της, με την οποία αποδείχθηκε πως είχε μεγάλη οικειότητα.

Πρώτη φορά που το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά ήταν τον Δεκέμβριο του 2018, όταν παπαράτσι τούς εντόπισαν σε μία ρομαντική βόλτα στο Παρίσι. Όλο τον υπόλοιπο καιρό το ζευγάρι κατάφερε να μείνει εκτός του ραντάρ των φωτογράφων, πραγματοποιώντας incognito ραντεβού. Λέγεται πως η σχέση άρχισε να σοβαρεύει όταν τον περασμένο Αύγουστο η Cadeau γνώρισε την οικογένεια του ηθοποιού.

Τι γνωρίζουμε για τη Jeanne Cadeau
Η σύντροφος του Jake Gyllenhaal είναι 25 ετών και είναι μοντέλο από τη Γαλλία. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Columbia και λατρεύει τις outdoor δραστηριότητες. Στο προφίλ της στο Instagram δεν έχει ούτε μία φωτογραφία με τον ηθοποιό, όμως λίγες ημέρες μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ανήρτησε ένα στόρι, προωθώντας το νέο πρότζεκτ του καλού της.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved