Britney Spears: Kατηγορεί την οικογένειά της ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Britney Spears εξέφρασε την οργή της για την έλλειψη βοήθειας που εισπράττει από την οικογένειά της, τόσο τα χρόνια που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, όσο και μετά τη δικαίωσή της στο δικαστήριο.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη της στο δικαστήριο και την «απελευθέρωσή» της από την επιμέλεια του πατέρα της, η Britney Spears αποκάλυψε ότι η κατάσταση στην οικογένειά της εξακολουθεί να είναι «τοξική».

Η 39χρονη pop star έκανε χθες (5/10/21) μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μοιραστεί με τους fans της ένα μήνυμα που απευθύνεται σε συγγενείς και φίλους που συνέβαλαν στη συνέχιση της κηδεμονίας που είχε αναλάβει ο Jamie Spears επί 13 ολόκληρα χρόνια.

Η συγκινητική ανάρτηση της Britney Spears
Στη φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται ένας πίνακας με μια θεότητα που πάει να σώσει την αδελφή της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Britney Spears έγραψε: «Αυτή η εικόνα είναι τα πάντα για μένα. Με κάνει να θέλω να κλάψω… Σώζει τη θεϊκή θηλυκή αδελφή της». 

Αμέσως μετά, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βίωσε κατά τη διάρκεια της συντηρητικής πλευράς του πατέρα της, για τις οποίες είχε μιλήσει τον περασμένο Ιούνιο στο δικαστήριο.

«Αν έχετε έναν φίλο που βρίσκεται μέσα σε πολύ μικρό σπίτι για τέσσερις μήνες, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς πόρτα για ιδιωτικότητα και πρέπει να εργάζεται περίπου 10 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς κανένα ρεπό, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να πάρετε τον φίλο σας από εκεί», προσθέτει, κατηγορώντας στη συνέχεια την οικογένειά της για απραξία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ευθύνες της οικογένειας της Britney Spears για την ταλαιπωρία όλων αυτών των χρόνων
Αφού άκουσε τα επιχειρήματα τόσο του δικηγόρου της Britney όσο και της δικηγόρου του Jamie Spears, η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Brenda Penny, αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα πως το καλύτερο για τη διάσημη τραγουδίστρια είναι ν’ «απελευθερωθεί» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Η νίκη της Britney Spears ήρθε λίγους μήνες μετά τη συγκινητική κατάθεσή της στο δικαστήριο, κατά την οποία ανέφερε ότι ο πατέρας της εκμεταλλευόταν τη θέση του δίπλα στην ίδια, την καριέρα και την περιουσία της, αναγκάζοντάς την να κάνει εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική, να πάρει φάρμακα, αλλά και αντισυλλυπτικά χάπια- όλα ενάντια στη θέλησή της.

 http://youtu.be/K8npM5errhs

Εξέφρασε, επίσης, την οργή της που η οικογένειά της δεν παρενέβη ποτέ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έκαναν τίποτα», και είπε ότι στη δικαστή Brenda Penny θα ήθελε να τους μηνύσει. Επιπλέον, η Britney είπε ότι θα ήθελε να δει τον πατέρα της να αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας.

Η μητέρα της Britney, Lynne Spears, υποστήριξε στο δικαστήριο την ελευθερία της κόρης της, αλλά αυτό ήρθε μετά το ξεκίνημα του κινήματος #FreeBritney το 2019. Μέχρι τότε, έμενε άπραγη.

Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος αδελφός της 39χρονης, Bryan Spears, σε συνέντευξη podcast που παραχώρησε τον Ιούλιο του 2020, χαρακτήρισε την κηδεμονία ως «σπουδαίο πράγμα» για την οικογένειά του, ενω η μικρότερη αδερφή της Britney, Jamie Lynn Spears, σε μια σειρά συναισθηματικών stories που ανέβασε στο Instagram στα τέλη του Ιουνίου, επέμεινε ότι υποστηρίζει την τραγουδίστρια.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved