Ellen DeGeneres: Λανσάρει τη δική της σειρά με προϊόντα ομορφιάς

POP UP TEAM
/
8 Οκτωβρίου, 2021

Η παρουσιάστρια ακολουθεί τα βήματα της Jennifer Aniston και της Meghan Markle.

Η Ellen DeGeneres έχει ήδη ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη δημοφιλή εκπομπή της και φαίνεται ότι η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια έχει ήδη σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η 63χρονη ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι λανσάρει τη δική της σειρά με προϊόντα ομορφιάς. Η σειρά θα λέγεται Kind Science και θα είναι διαθέσιμη σε ένα μήνα, ενώ όπως αποκάλυψε είναι κάτι που ετοιμάζει τα τελευταία τρία χρόνια.

“Υπάρχει κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη” είπε η DeGeneres εξηγώντας στους fans της πως “δούλευα για αυτό επί τρία χρόνια κι είμαι ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας. Επιτέλους ανακάλυψα πως να ανάψω τον φακό του κινητού μου” είπε αστειευόμενη.

“Έχω μια σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Λέγεται Kind Science και είναι προιόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας που πραγματικά λειτουργούν. Είναι πολύ καλά”, είπε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, πρόκειται για προϊόντα με αντιγηραντικές ιδιότητες: “Αγκαλιάστε την ηλικία σας όχι τις ρυτίδες σας. Τα Kind Science είναι αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής απόδοσης που είναι φτιαγμένα για όλους” αναφέρει το site τονίζοντας ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τα ζώα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved