Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Ο κρυφός γάμος στην Ύδρα και τα πρώτα πλάνα από την τελετή

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2021

To slip dress νυφικό της Σωτηροπούλου, το φλοράλ του Μαραβέγια και οι λεπτομέρειες του πολύχρωμου στολισμού με μαργαρίτες.

Στο club των παντρεμένων ανήκουν και επίσημα πλέον και ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Ο γάμος τους έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και τα media πληροφορήθηκαν το γεγονός και κατέκλυσε το νησί λίγο πριν το μεγάλο γεγονός. Ομως, το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να κάνει τον γάμο του όπως ήθελε. Σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 άτομα καλεσμένους. Και το κατάφερε.

Ωστόσο, οι νιόπαντροι δεν άφησαν τους θαυμαστές τους χωρίς να τους δείξουν κάποιες εικόνες από τον γάμο τους. Έτσι, ένα 24ωρο μετά τον γάμο τους, δημοσίευσαν τα πρώτα πλάνα, δείχνοντάς μας ένα στιγμιότυπο από την τελετή, αλλά και ένα βίντεο από τον χώρο όπου έγινε τόσο ο γάμος όσο και το πάρτι που ακολούθησε, στο κεντρικό ξενοδοχείο “Υδραία” από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή.

Το πανέμορφο ζευγάρι
Ο γαμπρός ήταν κομψός επιλέγοντας να φορέσει ένα χρωματιστό μπλέιζερ – είναι γνωστό ότι του αρέσουν τα χρώματα – το οποιο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο και πολύχρωμο φλοράλ ποσέτ στο πέτο.

Φυσικά, η νύφη έκλεψε την παράσταση μέσα στο ρομαντικό νυφικό της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μια παραδοσιακή αλλά λιτή νύφη με slip dress νυφικό με λεπτομέρειες από δαντέλα, το οποίο αγκάλιαζε τη λεπτή σιλουέτα της.

Είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά και φόρεσε ένα μακρύ πέπλο που ήταν κεντημένο με πέρλες, ενώ η πλάτη του νυφικού ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ο στολισμός του ξενοδοχείου
Ακόμα, στο βίντεο που δημοσίευσε η Τόνια Σωτηροπούλου, εκτός από το υπέροχο νυφικό της είδαμε τον στολισμό του επιβλητικού εσωτερικού χώρου όπου έγινε ο γάμος και το γαμήλιο πάρτι. 

Το ξενοδοχείο “Υδραία” είναι το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Υδρας, που ήταν παλιό αρχοντικό και έχει ανακαινιστεί.

Το αρχοντικό Οικονόμου βρίσκεται πάνω στο λόφο με οχυρωματικό χαρακτήρα ανάμεσα στα πεύκα και έχει καταπληκτική θέα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved