Συντετριμμένος ο Alec Baldwin: Ακύρωσε όλες τις επαγγελματικές του συνεργασίες μετά τον πυροβολισμό

POP UP TEAM
/
25 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Ήταν απαρηγόρητος για ώρες», λένε οι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στον ηθοποιό την ώρα του πυροβολισμού.

Ο Alec Baldwin ακυρώνει όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και συνεργασίες μετά από το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει το Χόλυγουντ και δημιουργεί τεράστια ερωτήματα για τις συνθήκες ασφαλείας σε μεγάλες παραγωγές.

Μια πηγή ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE ότι ο Baldwin θέλει «να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του», όπως έκανε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής του στο παρελθόν. «Αυτό ήταν αρκετά καταστροφικό για εκείνον», λέει η πηγή. «Έτσι χειρίζεται τις δύσκολες στιγμές. Όποτε συμβαίνει κάτι κακό, βραχυπρόθεσμα, απομακρύνεται από τη δημοσιότητα».

Η πηγή επιβεβαιώνει στο PEOPLE ότι ο Baldwin «βρισκόταν σε κατάσταση πανικού μετά από το ατυχές συμβάν και ήταν απαρηγόρητος για ώρες μετά τον πυροβολισμό. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτό ήταν ένα ατύχημα και πως ο ίδιος είναι συντετριμμένος», προσθέτει ο άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του 63χρονου ηθοποιού.

Το χρονικό του πυροβολισμού

Την Πέμπτη 21/10, οι αρχές δέχτηκαν μια κλήση για έναν τραυματισμό που συνέβη στο Ραστ στο Νέο Μεξικό γύρω στις 1:50 μ.μ. τοπική ώρα . Όλα έδειχναν πως «ένα άτομο είχε πυροβοληθεί στα γυρίσματα», αυτό τουλάχιστον έγραφε το δελτίο τύπου που έστειλε το Αστυνoμικό Τμήμα της Σάντα Φε στα αμερικάνικα media. Μετά από περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε πως η Halyna Hutchins, 42 ετών, και ο Joel Souza, 48 ετών, «τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμό που δέχτηκαν από τον ηθοποιό Alec Baldwin, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος».

Η Halyna Hutchins μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού όπου υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο Joel Souza νοσηλευόταν μέχρι χθες στο ίδιο νοσοκομείο όμως σύμφωνα με το Deadline, ο βοηθός σκηνοθέτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ο Baldwin νοιάζεται πραγματικά για τους συναδέλφους του και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός με τον εαυτό του», αποκαλύπτει στενός του συνεργάτης στο PEOPLE. «Θα του πάρει χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, να είναι με την οικογένειά του».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved