Μαντόνα: Ποζάρει γυμνή και αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε

POP UP TEAM
/
1 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Μαντόνα φωτογραφίζεται γυμνή σε ένα κρεβάτι, με το πρόσωπό της να μην κοιτάζει στην κάμερα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα φωτογράφηση της Μαντόνα για το τελευταίο τεύχος του V Magazine, ποζάροντας ως Μέριλιν Μονρόε. Συγκεκριμένα, το κόνσεπτ της φωτογράφησης είναι εμπνευσμένο από το “The Last Sitting” του Μπερτ Στερν, της τελευταίας φωτογράφισης που έκανε η θρυλική ηθοποιός, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

“Δεν μας ενδιέφερε να ξανακάνουμε τις εικόνες ακριβώς, περισσότερο θέλαμε να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και υποκειμένου. Η φιλία, η καλλιτεχνική διαδικασία αλλά και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και αντιστρόφως” δήλωσε ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν και πρόσθεσε: “Όταν έστειλα στη Μαντόνα τις φωτογραφίες, κατακυριεύτηκε από την ευθραυστότητα της Μέριλιν εκείνη τη στιγμή της ζωής της. Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη σχέση μεταξύ μιας σταρ και της κάμερας, το μυστήριο και τη μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας”.

Αντιδράσεις στα social media – Κακόγουστη η φωτογράφηση
Πολλοί φαν της βασίλισσας της ποπ χαρακτήρισαν το κόνσεπτ κακόγουστο, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της. ”Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε ν’ αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε” έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον.

Η Μαντόνα πρωταγωνιστεί σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα του V Magazine. Σε ένα εξ αυτών ποζάρει ξαπλωμένη σ’ ένα κρεβάτι, γυρισμένη πλάτη στον φακό, δε φοράει τίποτα παρά μόνο ένα διχτυωτό καλσόν και γόβες στιλέτο Christian Louboutin. Την ίδια στιγμή, στο λαιμό της έχει ένα σταυρό που είναι γυρισμένος προς τον φακό, ενώ στο χέρι της φοράει ένα γάντι γεμάτο με βραχιόλια και δαχτυλίδια.

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved