Blue Ivy: Η αμύθητη περιουσία που διαθέτει ήδη η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η “αξία” της 9χρονης κόρης του διάσημου ζευγαριού υπολογίζεται σε πολλές εκατοντάδες δολάρια.

Ο Jay-Z έχτισε μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων από το μηδέν. Ο ράπερ που εκτός από τις μουσικές του παραγωγές, έχει επενδύσει στην Uber, στην Space-X και πρόσφατα πούλησε το label με τη σαμπάνια του Armand de Brignac στο LVMH για 630 εκατομμύρια δολάρια, γνωρίζει πολλά καλά πως να κάνει και την κόρη του πλούσια.

Η Blue Ivy Carter που υπολογίζεται ότι θα αποκτήσει περιουσία 500 εκατομμυρίων, έχει την τύχη να έχει δύο γονείς που φροντίζουν να γεμίζουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί πριν καν κλείσει τα 10.

Οι δύο σταρ έβαλαν την κόρη τους από ηλικία μόλις 4 ετών να συμμετέχει στο άλμπουμ ‘4:44’ αλλά και σε ένα μουσικό βίντεο. Αργότερα, δάνεισε τη φωνή της στο audiobook ‘Hair Love’, ενώ συνεργάστηκε με την μητέρα της και στο τραγούδι ‘Brown Skin Girl’ για το soundtrack της ταινίας ‘The Lion King’.

Οι συμμετοχές της Blue Ivy δεν έγιναν σαν παιχνίδι. Το όνομά της μπήκε στα credits παραγωγής και δημιουργίας τραγουδιού και πλέον δικαιούται την αξία των δικαιωμάτων της κάθε φορά που κάποιος ακούει τα τραγούδια της στο Spotify ή το iTunes ή γίνεται εμπορική χρήση. 

Οι πλούσιοι της Αμερικής γνωρίζουν πολύ καλά την αξία της επένδυσης ‘από νωρίς’ και φροντίζουν να το μάθουν και στα παιδιά τους. Άλλωστε, οι επενδύσεις σε μικρή ηλικία κάνουν μεγάλη διαφορά μακροχρόνια. Με λίγα λόγια, κάποιος που έχει επενδύσει χρήματα σε ηλικία 10 ετών θα έχει πολύ περισσότερα χρήματα όταν φτάσει τα 60. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της εταιρείας παιχνιδιών ‘Electric Rides on Cars’ που υπολόγισε τα περιουσιακά στοιχεία και το στάτους πλούσιων παιδιών μέσα στη χρονιά, η Blue Ivy βρίσκεται τρίτη στη λίστα με τα πιο πλούσια παιδιά, μετά την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George. Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton αγγίζει τα 3,6 δισεκατομμύρια, ποσό που ξεπερνά την “αξία” του πρίγκιπα George που υπολογίζεται στα 2,1 δισεκατομμυρίων, ενώ ακολουθεί ο πρίγκιπας Louis με 720 εκατομμύρια αλλά και η Blue Ivy με την οποία μοιράζεται την τρίτη θέση.

 

  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved