Lady Gaga: Φωτογραφίζεται για τη Vogue και γίνεται viral παγκοσμίως

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Lady Gaga ποζάρει για τη Vogue και τον φακό του Steven Meisel και “σπάει” το ίντερνετ – Τι είπε για τον ρόλο που θα υποδυθεί στην ταινία “House of Gucci”

Η Lady Gaga είναι μια ιδιαίτερη και εκκεντρική περσόνα, εκτός από εξαιρετική καλλιτέχνιδα, και παράλληλα ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να τραβάει τα βλέμματα με κάθε της κίνηση.

Η Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για τη βρετανική Vogue με ρούχα, αλλά και χωρίς, και οι φωτογραφίες της έγιναν viral στο Instagram και στο Διαδίκτυο.

Η Lady Gaga ποζάρει για τον φακό ενός από τους κορυφαίους φωτογράφους, που έχει “κλικάρει” μερικές από τις πιο όμορφες, σέξι και αναγνωρίσιμες γυναίκες των τελευταίων 30 ετών, του Steven Meisel, μούσα του οποίου είναι μεταξύ άλλων και η Μαντόνα. 

Λίγο πριν την κυκλοφορία του House of Gucci, όπου υποδύεται την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, η Lady Gaga μιλά για την ταινία, την οικογένεια Gucci και πώς έζησε μελετώντας τον χαρακτήρα της Patrizia για μήνες, προκειμένου να συλλάβει την ουσία ενός δολοφόνου. Παραλίγο έλειψε, όπως λέει, να χάσει το μυαλό της διανύοντας όλη αυτή την καλλιτεχνική διαδικασία.

Η Patrizia Reggiani κρίθηκε ένοχη από τις ιταλικές Αρχές και εκτίει ποινή φυλάκισης 29 ετών για την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω των ρόλο”, λέει για το House of Gucci, “και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: έζησα ως Reggiani, για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες”.

“Και εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της” λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της λίγο πριν κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη ταινία στην μεγάλη οθόνη.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved