Η Lady Gaga «σβήνει» τις φήμες για σχέση με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

POP UP TEAM
/
1 Αυγούστου, 2019

Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ στα τέλη του περασμένου Μαΐου, φούντωσαν ξανά εκείνες οι φωνές που έλεγαν ότι κάτι τρέχει με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη και τη Lady Gaga. Δεν άργησαν μάλιστα να υπάρξουν και τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι ο Κούπερ εθεάθη να εξέρχεται από το σπίτι της Gaga. 

Τα όσα συνέβησαν τη βραδιά των Όσκαρ δεν άφηναν περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες. Μόνο που φαίνεται ότι διαψεύδονται πανηγυρικά και δικαιώνουν τόσο την ίδια τη Gaga όσο και τον Κούπερ που προσπαθούσαν να εξηγήσουν πως σαφώς και έχουν καλλιτεχνική χημεία, αλλά ό,τι συνέβη ήταν μόνο για το τραγούδι.

Η Lady Gaga έκλεισε την πόρτα στην όποια φημολογία με τη νέα της σχέση. Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η 33χρονη τραγουδίστρια φιλιέται στο στόμα με τον ηχολήπτη Νταν Χόρτον σε εστιατόριο στην Καλιφόρνια, κοντά στα στούντιο του Χόλιγουντ. Όπως φαίνεται και σε μια από τις λήψεις, η Gaga ήταν αρκετά διαχυτική με τον σύντροφο της γνωρίζοντας ότι υπάρχουν παπαράτσι σε απόσταση αναπνοής. Επομένως, ήθελε να επισημοποιήσει την προσωπική της κατάσταση.

16721954 7306021 New romance Lady Gaga locked lips with sound engineer Dan Horton m 61 1564581238382

Κι είχε έναν λόγο παραπάνω να το κάνει, αφού ο προ έξι μηνών χωρισμός της από τον επί χρόνια σύντροφό και αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο σε συνδυασμό με τον χωρισμό Κούπερ-Σάικ είχε πλάσει το γνωστό σενάριο. Είναι άγνωστο πόσο καιρό είναι μαζί ο Χόρτον και η Gaga, αλλά σίγουρα μιλάμε για ένα νεόκοπο ζευγάρι.

16721968 7306021 All change The PDA comes five months after she split her record m 62 1564581244746

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved