Η Νικολέττα Ράλλη γίνεται πειρασμός με μια ακόμα φωτογραφία της με μπικίνι

POP UP TEAM
/
8 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Θα περίμενε κανείς να έχει υπάρξει μια κούραση, ένας κορεσμός με τις φωτογραφίες της, άρα και με την ίδια, το φετινό καλοκαίρι. Αυτή θα ήταν η πιο φυσιολογική εξέλιξη. Μόνο που δεν είναι. Και δεν είναι γιατί από τη μία η Νικολέττα Ράλλη είναι η πιο σταθερή αξία φέτος το καλοκαίρι κι από την άλλη φροντίζει να παρουσιάζει τον εαυτό της κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.

Αν όχι κάθε φορά, τουλάχιστον τη στιγμή που φαίνεται να έρχεται ο κορεσμός. Είναι η στιγμή που μπορεί κάποιος να έχει χορτάσει από τις τόσες φωτογραφίες της με μαγιό και καθηλωτικό μπούστο. Είναι η στιγμή που λέει αυτός ο κάποιος μέσα του «οκ, το είδαμε, το ξαναείδαμε, κάπου φτάνει τώρα». Εκεί είναι που η Νικολέττα λειτουργεί σαν Προμηθέας και προλαμβάνει την πτώση του ενδιαφέροντος αναπτερώνοντας το.

Στη νέα της ανάρτηση στο Instagram βλέπουμε μια τέτοια περίσταση. Η Νικολέττα Ράλλη περπατάει σε κάποια ακτή που χωρίζει τη θάλασσα στα δύο και το κάνει φορώντας το μπικίνι της. Τι πιο λογικό απ΄αυτό; Μόνο που αυτό το λογικό προκαλεί παραλογισμούς στον ανδρικό πληθυσμό. Κι αυτό γιατί η Νικολέττα Ράλλη στήνεται στην κάμερα με τρόπο που ζητά το ενδιαφέρον στην πίσω πλευρά της για μια σπάνια φορά.

Είναι από τις φορές που το μαγιό δεν συμβάλλει απολύτως πουθενά. Όλα γίνονται αποκλειστικά από το κορμί της.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved