Meghan Markle: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η πίεση στις γυναίκες & το μήνυμά

POP UP TEAM
/
9 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ο Άρτσι ήρθε στον κόσμο στις αρχές του Μαΐου. Τρεις μήνες μετά τη γέννησή του η μαμά του δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να πιέσει τον εαυτό της για να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Us Weekly, η Δούκισσα του Σάσσεξ θέλει να αντισταθεί στον αυστηρό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει και όλοι ασχολούνται με τα κιλά τους και επιθυμεί να στείλει ένα θετικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Δούκισσα θέλει «να αλλάξει την αντίληψη ότι πρέπει να είσαι αδύνατη για να είσαι όμορφη» και να γίνει ένα ρεαλιστικό παράδειγμα για τις γυναίκες που μόλις έγιναν μητέρες. Στο δημοσίευμα τονίζετα ότι δεν ήταν εύκολο για τη Μέγκαν Μαρκλ να χάσει τα κιλά που πήρε, ενώ πηγή του περιβάλλοντός της αναφέρει ότι έχει επιλέξει μια ολιστική προσέγγιση, συνδυάζοντας μια ισορροπημένη διατροφή που στηρίζεται κυρίως στα λαχανικά και ένα καθημερινό πρόγραμμα γιόγκα και διαλογισμού.

Ένα άλλο δημοσίευμα της Express, λέει ότι δέχτηκε επιθέσεις για τα κιλά της εγκυμοσύνης στο Twitter, αλλά και την αδυναμία της να τα χάσει αμέσως μετά τη γέννα. Δεν έλειψαν βέβαια αυτοί που την επιβράβευσαν γιατί πρόσφερε στον κόσμο την εικόνα μιας φυσιολογικής γυναίκας.

«Είναι πολύ ανακουφιστικό να βλέπεις τη Μαρκλ να αγκαλιάζει το σώμα της μετά τη γέννα όπως πραγματικά είναι και να μην βιάζεται να χάσει τα κιλά», έγραψε κάποιος, καταλήγοντας «είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και το βάρος σου δεν θα πρέπει να καθορίζει την ευτυχία σου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved