Ο Ντι Κάπριο σχολιάζει τον βυθό στην Άνδρο: «Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών»

POP UP TEAM
/
12 Αυγούστου, 2019

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναδεικνύει το πρόβλημα των πλαστικών στις θάλασσες με ένα video από τον καθαρισμό του βυθού στην Άνδρο.

Ο διάσημος ηθοποιός, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το video του Al Jazeera, όπου ήθελε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει το πρόβλημα της μόλυνσης των θαλασσών με πλαστικά. Οι εικόνες είναι από επιχείρηση καθαρισμού του βυθού στην Άνδρο. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ντι Κάπριο, οι δύτες έφεραν στην επιφάνεια από πλαστικές σακούλες και δίχτυα μέχρι… καθίσματα τουαλέτας.

«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Ολα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε» έγραψε.

 

Αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2017 η κόρη του Γουίλ Σμιθ είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειας στους Αντίπαξους. Στις εικόνες αυτές παρουσιάζονταν οι… 22 σακούλες με σκουπίδια που μάζεψαν από παραλία του νησιού.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved