Ντέμι Μουρ: Βιάστηκα στα 15, έχασα ένα κοριτσάκι με τον Κούτσερ

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η Ντέμι Μουρ προχωρά σε πολλές αποκαλύψεις για την ζωή της, στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου. Η ίδια ανέβασε ένα δείγμα από τα πρώτα τεύχη στο instagram.

 

Σε αυτό το βιβλίο, η 56χρονη σήμερα ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία ενώ και στη συνέχεια η ζωή της δεν ήταν εύκολη.

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Bazaar, στα 15 της έπεσε θύμα βιασμού ενώ αργότερα έπεσε στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. 

Μιλώντας για τη δύσκολη παιδική ηλικία περιέγραψε ένα περιστατικό όταν προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία. Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

Μίλησε για τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ, μια εξάρτηση που απέκτησε στα 20 της χρόνια, την «ξαναβρήκε» στα 40 της, ενώ πλέον είναι καθαρή.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ήταν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός, αποκάλυψε ότι το 2004, είχε μείνει έγκυος σε ένα κοριτσάκι αλλά το έχασε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

upl5d7b7520886d2

Τότε, η ηθοποιός άρχισε να πίνει και να κατηγορεί τον εαυτό της. Το 2005 το ζευγάρι παντρεύτηκε και προσπάθησε να κάνει και πάλι παιδί με θεραπεία γονιμότητας και άλλα φάρμακα, που όμως ήταν ανεπιτυχής. Το 2011 έμαθε ότι ο Άστον ήταν άπιστος και χώρισαν οριστικά.

Την ίδια ώρα, η Μουρ αποφάσισε να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού, 20 χρόνια μετά την τελευταία της φορά.

https://popup.gr/life/lifestyle/1644-demi-mour-vainity-fair

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved