Ντέμι Μουρ: Ο βιαστής μου ήταν Έλληνας ομογενής με πολλά λεφτά

POP UP TEAM
/
8 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Έλληνας ομογενής και ιδιοκτήτης εστιατορίου με πολλά λεφτά φέρεται να ήταν ο βιαστής της Ντέμι Μουρ, ο οποίος έδωσε 500 δολάρια στη μητέρα της για να έχει σεξουαλική επαφή με την 15χρονη τότε ηθοποιό.

Την ταυτότητα του βιαστή που φέρεται να επιτέθηκε στην σταρ του Χόλιγουντ Ντέμι Μουρ όταν εκείνη ήταν ακόμα έφηβη, αναφέρει η εφημερίδα Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανόν ο άνδρας να ήταν ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς κλαμπ στο οποίο σύχναζαν διάσημοι στο Λος Άντζελες την δεκαετία του ‘70.

Η γνωστή ηθοποιός ισχυρίστηκε τον περασμένο μήνα ότι η μητέρα της, Βιρτζίνια, την έπαιρνε μαζί της σε μπαρ για να τραβήξει την προσοχή των αντρών.

Όπως αποκάλυψε, μια νύχτα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε έναν άνδρα που είχε κλειδί ο οποίος την βίασε και της είπε: «Πώς αισθάνεσαι που σε π@@@@α για 500 δολάρια;»

Η 56χρονη ηθοποιός, σόκαρε με τις αποκαλύψεις για την επίθεση που δέχθηκε ενώ ήταν μόλις 15 ετών, στο βιβλίο με την αυτοβιογραφία της που ονομάζεται Inside Out. Η Μουρ αναφέρει ότι ο βιαστής της είπε ότι η μητέρα της, έλαβε 500 δολάρια από εκείνον για να κάνει σεξ μαζί της. Κατονόμασε οικογενειακό φίλο με το όνομα Βαλ Ντούμας.

doumas foto

Σύμφωνα με τη Sun πρόκειται για άνδρα που γεννήθηκε στην Ελλάδα με το όνομα Βασίλης Δούμας, ο οποίος πέθανε το 1997 σε ηλικία 68 ετών. Ήταν ιδιοκτήτης του διάσημου κλαμπ La Cage Aux Folles, στο οποίο σύχναζαν διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ.

Ο Τζορτζ Γερμανίδης, που ήταν συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Mirabelle με τον Ντούμας δήλωσε στη Sun:

Για τις κατηγορίες που προσάπτει στον Βαλ η Ντέμι Μουρ ο Γερμανίδης απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γνωστής ηθοποιού, εκείνη και η μητέρα της γνώρισαν τον Βαλ σε ένα εστιατόριο στα τέλη του 1970. Εκείνος τότε ήταν 48 ετών παντρεμένος με παιδιά.

Μετά από λίγο καιρό έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Mirabelle και στη συνέχεια ξεκίνησε να εμφανίζεται στο σχολείο της. Είπε πως μια μέρα τον βρήκε μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε και εκείνος τη βίασε. Ρώτησαν τον περασμένο μήνα την ηθοποιό αν πραγματικά πιστεύει ότι «την πούλησε» η μητέρα της έναντι χρηματικού ποσού

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved