Η Jennifer Aniston έκανε Instagram και απέκτησε 6,5 εκατομμύρια followers σε μόλις 1 ημέρα!

POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2019

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη σταρ στον λογαριασμό της στον Instagram ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes σε μια μόλις ώρα!

«Φρενίτιδα» προκάλεσε την Τρίτη στο Instagram η απόφαση της Τζένιφερ Άνιστον να ανοίξει δικό της επίσημο λογαριασμό. Η είσοδος της διάσημη σταρ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετά εντυπωσιακή καθώς εγκαινίασε τον λογαριασμό της, δημοσιεύοντας μια πρόσφατη φωτογραφία – reunion με όλους τους συμπρωταγωνιστές της (Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ) στην εμβληματική κωμική σειρά “Friends” του NBC.

1557146 aniston instagram.PNG

«Τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου Instagram» έγραψε η Άνιστον κάτω από την σέλφι με τα Φιλαράκια. Λίγο μετά την ανάρτηση, ο λογαριασμός της Άνιστον έπεσε για λίγο, πιθανότατα λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων φαν της που έσπευσαν να την ακολουθήσουν. Ευτυχώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα.

 

Σε λιγότερο από μία ώρα η Τζένιφερ Άνιστον συγκέντρωσε πάνω από 200.000 followers, ενώ με τη σειρά της ακολούθησε την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Άνταμ Σάντλερ, τον Ντέιβιντ Σπέιντ και τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Θερού.

Μέσα σε μία ώρα η φωτογραφία ξεπέρασε το ένα εκατ. likes, ενώ αυτήν την ώρα καταμετρά 6,5 εκατ. likes.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved