Η Jennifer Aniston ρώτησε τον Justin Theroux γιατί δεν την ακολούθησε στο Instagram: «Μου έστειλε μήνυμα»

POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζάστιν Θερού ήταν από τους πρώτους διάσημους που ακολούθησαν τον λογαριασμό της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, αλλά όπως λέει το follow δεν καταγράφηκε και η πρώην γυναίκα του τού ζήτησε εξηγήσεις.

«Βασικά μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, “Δεν μου έκανες follow”, της λέω, “Φυσικά και σου έκανα!”, και συνέχισε, “Όχι δεν με ακολούθησες”», αποκάλυψε ο 48χρονος ηθοποιός για την συνομιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον.

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με την βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα…», πρόσθεσε ο Θερού, αναφερόμενος στο πρόβλημα που εμφάνισε η πλατφόρμα με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο νέο λογαριασμό της Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον κατάφερε να γίνει η βασίλισσα του Instagram, καταρρίπτοντας μέχρι και ρεκόρ Γκίνες, με την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της- μια σέλφι με όλα Τα Φιλαράκια από πρόσφατη συνάντησή τους. Έκτοτε έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια από την παιδική της ηλικία και μια από τα παρασκήνια φωτογράφισης για να δείξει την διαφορά ανάμεσα στην αληθινή εικόνα και εκείνη στα μίντια.

Τις δηλώσεις έκανε ο Τζάστιν Θερού στη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Lady and the Tramp» στη Νέα Υόρκη. «Κάτσε, περίμενε, όντως υπήρχε βλάβη;», σχολίασε η συμπρωταγωνίστριά του, Τέσα Τόμσον με τον ίδιο να απαντά: «Βασικά, έσπασε κυριολεκτικά το Instagram. Ο κόσμος είχε πρόβλημα, δεν τους αναγνώριζε ως followers».

 Όσο για τις συνήθειες του Τζάστιν Θερού στα social media, συνήθως προτιμά φωτογραφίες με τον σκύλο του, την Kuma, που εμφανίζεται επίσης στην ταινία «Lady and the Tramp». Ο ηθοποιός δανείζει την φωνή του στον Αλήτη ενώ η Τέσα Τόμσον υποδύεται την Λαίδη.

 

 

 

 vialifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved