Ελευθερία για FF: Μου μιλούσαν άσχημα, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν ότι

POP UP TEAM
/
19 Νοεμβρίου, 2019

Καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Ελευθερία Καρναβά η οποία αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM.

Η Κάτια κινήθηκε στρατητικά, της έδωσε το disadvantage και κατάφερε να την πετάξει έξω από το παιχνίδι κάνοντας… πάρτι μετά βλέποντάς την να κλαίει.

http://youtu.be/jyP9mqRCOQ8 

Σήμερα, η 20χρονη παίκτρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που δέχτηκε από τις FF και το επεισόδιο με την Κάτια Ταραμπάνκο μπροστά στους κριτές, τότε που η Μαρίνα πρόδωσε τον εκφοβισμό που της έκαναν μέσα στο παιχνίδι. 

«Οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Εγώ με τις FF δε μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να μη λέω ούτε καλημέρα, για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα να μου πούνε κάτι. Δεν ήθελα να δίνω αφορμές. Μου μιλούσαν άσχημα. Μετά το σταμάτησαν γιατί φοβήθηκαν την εικόνα τους.

Μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας έγινε αυτό. Όταν έμενα στο δωμάτιο με τις FF δεν πατούσα πάρα πολύ. Απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί να άφηνα το κρεβάτι μου ξέστρωτο ή να άφηνα τα ρούχα μου στην απλώστρα. Τις ενοχλούσε κάποιες φορές, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Από πριν μου μιλούσαν άσχημα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Καρναβά.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved