GNTM: Η αποχώρηση της Μαρίας και τα σκληρά λόγια των κοριτσιών στο σπίτι

POP UP TEAM
/
18 Δεκεμβρίου, 2019

Οι 4 καλύτερες του διαγωνισμού κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Νικόλα Αριστείδου. Η Κέισι Μίζιου παρασύρθηκε από τον ρόλο της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μετά σε… πραγματικά κλάματα. Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια υποδύθηκαν τα μοντέλα της Πιρέλλι, σε παλιότερες εποχές.

http://youtu.be/pYsUAkK7Qi4 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχθηκαν τις τέσσερις εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό. Στανά φορέματα και αποκαλυπτικές πόζες δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα.

Χαμός στο σπίτι με σκληρά λόγια 

Τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους με τα νεύρα όλων των κοριτσιών να είναι τεντωμένα και η Κέισι έκανε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Της είπε, ουσιαστικά, ότι δεν αξίζει που βρίσκεται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού και μάλιστα ο τρόπος της δεν ήταν καθόλου ωραίος. Της τόνισε, επίσης, πως δεν θέλει να την υποτιμήσει σαν παίκτρια, αλλά ουσιαστικά αυτό έκανε. 

«Θέλω να πω κάτι, δεν θέλω να παρεξηγηθεί όποια είναι να παρεξηγηθεί γενικά, απλά θέλω να το πω γιατί θέλω να νιώθω εγώ καλά. Θα μιλήσω για μένα, την Άννα Μαρία και αυτό περιλαμβάνει και την Κάτια. Είμαστε τρία κορίτσια που μπήκαμε εδώ μέσα γιατί όντως αγαπούσαμε το μόντελινγκ και δεν μπήκαμε εδώ μέσα για να δούμε πως θα πάει, μήπως μου ταιριάζει, επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, ας ασχοληθώ με αυτό. Είναι κάτι που αγαπούσαμε εξαρχής και ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένα εδώ μέσα. Εσύ δεν ξέρουμε αν ακόμα έχεις βρει αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι ειλικρινά μας αξίζει που είμαστε εδώ, όχι ότι αναιρώ τη δική σου προσπάθεια και τη δική σου απόδοση. Δεν θέλω να σε υποτιμήσω σαν παίκτρια και σαν απόδοση, απλά είναι αυτό το οποίο πιστεύω και αφού είναι η ευκαιρία και λίγο πριν φύγουμε, είπα να το αναφέρω. Ήρθες για να πεις… μπας και! Δεν έχεις συνειδητοποιήσει το που βρίσκεσαι και τι συμβαίνει γύρω σου. Και αυτό φαίνεται», είπε η Κέισι Μίζιου.

 upl5df9bceeabc48

«Το να μου λένε ότι εσύ δεν αξίζεις να είσαι εδώ πέρα γιατί εμείς αγαπάμε από την αρχή το μόντελινγκ και το είχαμε πάρει στα σοβαρά, άμα δεν το είχα πάρει στα σοβαρά δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα δεν είχα κάνει όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα αυτές που το γνωρίζανε και το αγαπούσανε το βρίσκανε δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία. Δεν είμαι άνθρωπος που βάφομαι, δεν είμαι άνθρωπος που ντύνομαι καλά, δεν είμαι άνθρωπος που με απασχολεί η εξωτερική εμφάνιση. Όλα αυτά, όμως, τα έκανα και τα έκανα και καλά. Δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία εδώ μέσα, δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία στις τέσσερις. Κάτι, στο διάολο, έχω κάνει καλά και είμαι εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μιχαλοπούλου.

 http://youtu.be/uSQsq2am9RU

Επόμενη σκηνή με τα κορίτσια να ακούνε την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλουπου ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM, με τις Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο να περνούν στον τελικό.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved