GNTM: “Χρυσό Βατόμουρο” αντιπάθειας!

MARY POPPINS
/
20 Δεκεμβρίου, 2019

Όπως δίπλα στα Όσκαρ υπάρχουν τα χρυσά βατόμουρα, έτσι και στο GNTM εκτός από τις νικήτριες υπάρχουν και οι «χαμένες» και δεν εννοούμε όσες δεν μπήκαν στην τελική τριάδα, αλλά αυτές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά των συμπαικτριών τους.
Ήταν 8 Σεπτεμβρίου όταν ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας άνοιξε σε μία τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από ότι συνήθως. Το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου ο κύκλος έκλεισε, ανατρεπτικά. Η Άννα Μαρία και η Κάτια αναδείχθηκαν και οι δύο νικήτριες του GNTM.

gntm 2

Οι νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star θα μοιραστούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Place Models στο Αμβούργο και ένα εξώφυλλο και συνέντευξη στο περιοδικό Madame Figaro.

 Οι φιναλίστ Κέισι Μίζιου, Άννα-Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο πέρασαν τρεις δοκιμασίες και βαθμολογήθηκαν ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της τελευταίας δοκιμασίας έγινε live και υπήρχε πρόβλεψη να συμψηφιστεί με τις ψήφους του κοινού.

tel. 12

Στη σκηνή εμφανίστηκαν πριν τον τελικό όλες οι κοπέλες που μπήκαν στο παιχνίδι ενώ στη διάρκεια της προετοιμασίας τους μια ρεπόρτερ του STAR είχε μπει στο μακιγιάζ και πήρε δηλώσεις από όλες τις παίκτριες για το ποια κοπέλα θεωρούν φαβορί για τον τελικό.

Οι απαντήσεις ήταν καρφιά για την Κάτια, ενώ πολλές είπαν ότι δεν κερδίζει μόνο η ομορφιά, αλλά και ο χαρακτήρας. Χαρακτηριστικές ήταν οι γκριμάτσες από παίκτριες που δεν έκρυψαν την ολοφάνερη αντιπάθειά τους στο πρόσωπο της.

Το εντυπωσιακό ήταν πως ούτε μια από τις παίκτριες δε δίστασε να δείξει την αντιπάθειά της.

tel.15

«Πάνω απ΄ όλα στρατηγική! Θέλω να αποκλείσω παίκτριες. Ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οτιδήποτε σου ρίχνουν πρέπει να το κάνεις όπλο προς τη μάχη για να καταφέρεις τον στόχο σου», έχει πει η Κάτια, βάζοντας με τέτοιες δηλώσεις σοβαρή υποψηφιότητα ως η αντιπαθέστερη παίκτρια.

Σε όλο το παιχνίδι η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωνε χαρούμενη που συγκεντρώνει τέτοια αντιπάθεια, γιατί αυτό σημαίνει πως τη θεωρούν ισχυρό αντίπαλο. Και μάλλον είχε δίκιο, αφού πήρε το έπαθλο της μισής νικήτριας αλλά και το “χρυσό της βατόμουρο”.

tel.23

 

Mary Poppins

Με πληροφορίες από The Toc

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

Mary Poppinsin

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook  

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved