George Michael: Η τραγωδία της οικογένειας σε μια φωτογραφία

POP UP TEAM
/
29 Δεκεμβρίου, 2019

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις λένε. Στην περίπτωση της παλιάς οικογενειακής φωτογραφίας του George Michael , τα λόγια περιττεύουν.

Η φωτογραφία απεικονίζει την οικογένεια σε μια ευτυχισμένη στιγμή, πριν η τραγωδία χτυπήσει την πόρτα της.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η αγαπημένη μητέρα του George Michael , που χάθηκε νωρίς από καρκίνο.

george Michael 4759

Ο George έμεινε κοντά της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην άλλη άκρη της φωτογραφίας απεικονίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης που πέθανε πριν από τρία χρόνια την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δίπλα του η Melanie Panayiotou πέθανε την ίδια μέρα με τον αδερφό της, πριν από τρεις ημέρες, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Από την οικογένεια έχει απομείνει μόνο ο πατέρας, που απεικονίζεται στο κέντρο της συγκλονιστικής φωτογραφίας. 

Ο θάνατος που μας συγκλόνισε

Ο κυπριακής καταγωγής Τζορτζ Μάικλ (Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου), που ξεκίνησε παίζοντας μουσική στον υπόγειο του Λονδίνου πριν ιδρύσει τους Wham! μαζί με τον φίλο του, Άντριου Ρίτζλεϊ, το 1981, απεβίωσε στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ, μετέδωσε το BBC. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από τη βρετανική αστυνομία, ωστόσο χαρακτηρίζεται ανεξήγητος.

Η οικογένεια του 53χρονου καλλιτέχνη ζήτησε να γίνει σεβαστό το πένθος της. Η μοίρα όμως ξαναχτύπησε με τραγικό τρόπο την οικογένεια Παναγιώτου!

Η Melanie Panayiotou, πολυαγαπημένη αδερφή του George Michael, πέθανε χτες, ανήμερα Χριστουγέννων, την ίδια μέρα με τον αδερφό της. 

Ποια ήταν η Melanie Panayiotou;

H μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ ήταν επίσης η κομμώτρια και μακιγιέζ του. Έμενε σε ένα από τα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ.

Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Γιόντα κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Η κληρονόμος του τραγουδιστή

Η Melanie Panayiotou ήταν το δεξί χέρι του αδερφού της. Ο George Michael μάλιστα άφησε το σύνολο της περιουσίας του των σχεδόν 100 εκατομμυρίων λιρών στις δυο αδερφές του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved