Χρυσές Σφαίρες : Επιτέθηκαν στον Πιτ επειδή δεν ανέφερε τα παιδιά του

POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2020

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2020 αφού κέρδισε την πολυπόθητη Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε κωμωδία/μιούζικαλ για τον ρόλο του στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Η ομιλία του διάσημου ηθοποιού κατά την παραλαβή του βραβείου ακόμη συζητείται για διάφορους λόγους.

Σε αυτήν δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κάνοντας χιούμορ λέγοντας την ατάκα «εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σανίδα» αναφερόμενος στη σκηνή του Τιτανικού, κάνοντας την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

 

Αλλά αυτό που έκανε πραγματικά εντύπωση (και μάλιστα σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς) ήταν το γεγονός ότι ο ευχαρίστησε τους πάντες, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα έξι του παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί.

bra.pi

Μία «παράλειψη» που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αν και όλοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Όπως αναφέρει το TMZ, ο Πιτ σκόπιμα δεν ήθελε να αναφερθεί στα παιδιά του και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Όπως αναφερει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός δεν επιθυμούσε να τραβήξει πάνω στα παιδιά του την προσοχή και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί βρίσκονται ακόμα στα δικαστήρια.

Αυτή λοιπόν ήταν μια κίνηση του Πιτ που ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των παιδιών του.

Εξάλλου, αφότου χώρισε με τη Τζολί δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημοσίως στα παιδιά του, τα οποία δεν θέλει να «χρησιμοποιεί» ως εργαλείο για θετική δημοσιότητα.

bradpi

Κάτι, που η πρώην σύζυγός του κάνει πολύ συχνά.

Πλέον, οι σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, ωστόσο ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ για αυτά δημοσίως. Σε αντίθεση η Τζολί είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να ζήσει στην Αφρική, αλλά ο Πιτ δεν επιτρέπει στα παιδιά του να φύγουν από την Αμερική.

Με πληροφορίες από The Toc

 

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved