Μαύρα σύννεφα στους Κλούνεϊ: Ο Τζορτζ έχει να δει τα δίδυμα 200 μέρες

POP UP TEAM
/
14 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πού χάθηκαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ; Γιατί αποτραβήχτηκαν εδώ και τόσο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας;

Νέα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά και να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Μάλιστα, λάδι στη φωτιά έριξε μία δήλωση του Κλούνεϊ ο οποίος είπε ότι δεν έχει τα παιδιά του εδώ και 200 μέρες. Κάτι που δεν ακούστηκε καθόλου φυσιολογικό.

cloonama1

Όπως αναφέρει ο ξένος τύπος, το ζευγάρι έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και τα παιδιά τους ζουν με τη μητέρα τους. Ακόμα δεν έχουν χωρίσει οριστικά αλλά βρίσκονται σε διάσταση, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι κυκλοφόρησε μαζί δημοσίως ήταν τον περασμένο Μάϊο στην πεμιέρα της ταινίας του Catch – 22.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ζεύγος Κλούνεϊ χωρίζει, αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος δίνει spoiler που ίσως να έχει ως στόχο να προετοιμάσει τα media για την αρνητική εξέλιξη του γάμου του.

Η εκμυστήρευση του διάσημου ηθοποιού σε δημοσιογράφους ότι δεν έχει δει τα παιδιά του για 200 ημέρες δείχνει αν μη τι άλλο ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο ζευγάρι.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved