H βασίλισσα σε Χάρι – Μέγκαν: Δεν θα τα έχετε όλα όπως τα θέλετε

POP UP TEAM
/
22 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H Βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί να διασώσει τη μοναρχία μέσα από την σκληρή απόφασή της να απαγορεύσει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να χρησιμοποιούν το brand Sussex Royal για εμπορικούς σκοπούς.

Αν και φάνηκε συγκαταβατική και έδωσε την ευχή της στο ζευγάρι όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι και να ζήσει στον Καναδά, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να βάλει φρένο στην ξέφρενη αλαζονεία τους.

Όπως επισημαίνει ο βασιλικός σχολιαστής Dan Wootton, η βασίλισσα θέλει να προστατεύσει τη φήμη της μοναρχίας.

queen elizabeth meghan markle prince harry

“Η απόφασή της βασίλισσας να απαγορεύσει στον Χάρι και τη Μέγκαν να χρησιμοποιήσουν τη μάρκα Sussex Royal μετά το Megxit, που θα ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο εβδομάδες, σίγουρα ήταν δύσκολη για τη μονάρχη. Η Ελισάβετ θέλησει στηρίξει τη νέα αρχή που έχει επιλέξει να κάνει ο εγγονός της, παρόλο που είναι πολύ αναστατωμένη από την επιλογή τους να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Αλλά γνωρίζει επίσης ότι η επιθυμία του ζευγαριού να κερδοφορεί εμπορικά είναι δυνητικά επικίνδυνη για τη φήμη της μοναρχίας”.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε επίσης ότι αυτή είναι μια κίνηση που η βασίλισσα στην οποία η βασίλισσα θα είναι σταθερή:

“Αυτή η απόφαση να απαγορεύσει στον Χάρι και τη Μέγκαν τη χρήση του Sussex Royal σημαίνει ότι η βασίλισσα τραβάει μια διαχωριστική γραμμή και τους λέει: “συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορείτε να έχετε όλα”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved