Η εξέταση για τον κορονοϊό έγινε το πρωί της Τετάρτης και τα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό ολοένα και αυξάνεται, κάτι που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία.

Το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μάλιστα μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορονοϊό. Η ίδια έκανε εξέταση μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ωστόσο βρέθηκε αρνητικός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλοντας να δείξει μάλιστα πόσο απλή είναι η εξέταση για τον κορωνοϊό, ανέβασε στα instastories δυο σχετικά βίντεο.

"Η εξέταση διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και γίνεται με μια μπατονέτα στη μύτη και το στόμα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Κορoνοϊός: Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά γιατί ο Τανιμανίδης καθόταν δίπλα της χωρίς μάσκα

"Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο" έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα για να αποκαλύψει ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν σχόλια συμπαράστασης, αλλά και να της θέσουν αρκετά ερωτήματα σχετικά με τον ιό. Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης καθόταν δίπλα της την ώρα που τραβούσε το βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των followers της, πριν από κάποιες ώρες έκανε ένα live στο προφίλ της. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη και εξήγησε:

"Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο".