"Θύμα" του κορονοϊού έπεσε όπως φαίνεται και το MasterChef, το μοναδικό πρόγραμμα που δεν είχε επηρεαστεί πάρα πολύ μέχρι τώρα στην ελληνική τηλεόραση.

Μόλις χθες, το STAR ανακοίνωσε πως προχωρά σε μείωση των επεισοδίων, προκειμένου να συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα πρόληψης.

Δηλαδή από πέντε επεισόδια, πλέον θα μεταδίδονται τρία, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, ενώ άγνωστο ακόμα παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τη μετάδοση των Master class κάθε Κυριακή απόγευμα. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων. Ήδη η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι.

Τα νέα δεδομένα έχουν ως αποτέλεσμα οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. να γίνονται με καθυστερήσεις.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, τα γυρίσματα θα διακοπούν και οι παίκτες θα βγουν από το σπίτι του MasterChef. Τα τελευταία γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη και, δεδομένων των συνθηκών, δεν είναι γνωστό πότε θα επανέλθουν παίκτες και κριτές.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες που παρέμεναν στη διεκδίκηση του τίτλου στο σπίτι του MasterChef 4, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας.