“Πέθαναν” τον Τομ Χανκς στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παραλίγο να στείλει tweet για τον “θάνατο” του

POP UP TEAM
/
20 Μαρτίου, 2020

Τη μία γκάφα μετά την άλλη κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά σώθηκε την τελευταία στιγμή από το να τουιτάρει ότι ο Τομ Χανκς είχε πεθάνει από κορονοϊό, αφού οι διπλωματικοί του υπάλληλοι παρανόησαν την λέξη “discharged”.

Δηλαδή παραλίγο να τον πάρουν στον λαιμό τους, αφού μπέρδεψαν το εξιτήριο από το νοσοκομείο, θεωρώντας ότι σημαίνει πως ο μεγάλος ηθοποιός πέθανε, όπως αναφέρει εφημερίδα The Courier-Mail και μεταδίδει το Business Insider.

Ο Χανκς ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό, από την Αυστραλία όπου βρίσκονται για να γυρίσουν την ερχόμενη ταινία του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley.

Υπήρξε προφανώς σύγχυση στο Λευκό Οίκο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αξιωματούχοι πρόλαβαν στο τσακ τον Τραμπ πριν στείλε tweet για τον “θάνατο” του Χανκς.

5e7343eac485401c9e204952

Για καλή τους τύχη, οι αξιωματούχοι της Πρεσβείας της Αμερικής στην Αυστραλία ήρθαν σε επαφή με τις αυστραλιανές υγειονομικές αρχές και επιβεβαίωσαν ότι ο ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα ζωντανός.

Ένας αξιωματούχος υγείας στο Queensland της Αυστραλίας, σύμφωνα με πληροφορίες, διαβεβαίωσε τους αξιωματούχους των ΗΠΑ ότι ο Χανκς είναι ζωντανός και ανακάμπτει από το COVID-19.

“Αποδεικνύεται ότι ο πρόεδρος σχεδόν ανακοίνωσε τον θάνατο του Τομ Χανκς”, ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα.

 

Με πληροφορίες από businessinsider.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved