Σάντρα Μπούλοκ: O πρώην σύζυγος της, η απιστία και οι 20 ερωμένες

POP UP TEAM
/
6 Απριλίου, 2020

Η διάσημη ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ έχει μιλήσει ανοιχτά για το δράμα που έζησε μετά την αποκάλυψη των απιστιών του πρώην συζύγου της Τζέσε Τζέιμς.

sajam3

 Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ έμαθε (μαζί με όλο τον κόσμο) την επόμενη μέρα της βράβευσής της με Όσκαρ για την ερμηνεία στην ταινία ” The Blind Side” το 2010, ότι ο σύζυγός της την απατούσε, από την ίδια την ερωμένη του. Τότε είχε δηλώσει ότι ένιωσε λες και είχε σπάσει μια για πάντα, ότι ράγισε για πάντα η καρδιά της.

“Ήμουν πανευτυχής, στην καλύτερή μου φάση και μέσα σε μια μέρα ένιωσα ότι τσάκισα οριστικά. Ειλικρινά δεν μπορούσα να δουλέψω, πνιγόμουν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό” είχε πει σοκαρισμένη.

buljames

Ο γάμος του Τζέιμς με τη Μπούλοκ ήταν ο τρίτος του στη σειρά και οι δυο τους έμειναν πέντε χρόνια παντρεμένοι, από το 2005 μέχρι το 2010 που χώρισαν.

Όμως ο Τζέιμς δεν έβαλε μυαλό.

Το 2013 παντρεύτηκε ξανά την εντυπωσιακή Αλέξις Ντετζόρια η οποία είναι οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και έμειναν 7 χρόνια παντρεμένοι.

Ομως πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος ανακοίνωσε στο instagram το τέταρτο διαζύγιό του και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν είναι αρκετά πικάντικες.

Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του επταετούς γάμου τους, ο Τζέσε απάτησε την Αλέξις με τουλάχιστον 20 διαφορετικές γυναίκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, ο Τζέσε άρχισε να γίνεται επιθετικός όταν η Αλέξις υποψιάστηκε τις απιστίες του πριν από περίπου δύο χρόνια.

Φίλος της πρωταθλήτριας των αγώνων ταχύτητας δήλωσε:

“Η Αλέξις αισθάνεται ταπεινωμένη και ντροπιασμένη. Ο Τζέσε την απατούσε από τότε που γνωρίστηκαν, ποτέ δεν σταμάτησε, απλώς τώρα το αντιλαμβάνεται πόσο άσχημο ήταν. Προσπάθησε να σώσει τον γάμο αλλά ο Τζέσε δεν ενδιαφερόταν”.

Ο Τζέιμς έχει τρία παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από την πρώτη του σύζυγο με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1991-2002, ενώ έχει και μία κόρη από τον δεύτερο γάμο του με την πορνοστάρ Τζανίν Λινμούλντερ, από το 2002-2004.

Πρόσφατα έγινε παππούς, αφού η μεγάλη κόρη του γέννησε το πρώτο του εγγόνι.

 

Με πληροφορίες από The Toc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved