Πρίγκιπας Χάρι: Δυσκολεύεται στην νέα του ζωή και εγκαταλείπει δυο βασιλικές παραδόσεις

POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μάλλον τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν έξω από το παλάτι..

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν και επίσημα αποχωρήσει από την βασιλική οικογένεια και ζουν πλέον στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με φίλη του πρίγκιπα, ο Χάρι δεν θέλει ο γιος του να μάθει τον χαιρετισμό της βασίλισσας και αποκάλυψε πως «η ζωή είναι λίγο δύσκολη αυτήν την στιγμή».

Η Τζέιν Γκουντόλ υποστηρίζει ακόμα πως ο πρίγκιπας πιθανότητα να εγκαταλείψει και το κυνήγι, λόγω της Μέγκαν.

Ο Χάρι και η Μέγκαν από το τέλος του Μάρτη μένουν στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους Άρτσι. Τα σχέδια τους προς το παρόν βρίσκονται σε αναμονή λόγω της πανδημίας που μαστίζει όλο τον πλανήτη.

Η Γκουντόλ μίλησε στο Radio Times για την φιλία της με τον πρίγκιπα.

«Και στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στον Χάρι αρέσει η φύση, αλλά μάλλον ο Χάρι θα σταματήσει το κυνήγι καθώς δεν αρέσει στην Μέγκαν. Οπότε υποθέτω τέλος για εκείνον αυτή η δραστηριότητα».

Και μπορεί να υπάρχει μια άλλη βασιλική παράδοση που το ζευγάρι δεν επιδιώκει να συνεχίσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από την Γκούνταλ στο σπίτι του στο Frogmore Cottage, στο Κάστρο του Γουίντσορ, το καλοκαίρι, για το τεύχος περιοδικού της Vogue που επιμελήθηκε η Μέγκαν.

Η Γκούνταλ διευθύνει το Roots and Shoots, το οποίο διδάσκει τους νέους για τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

«Κάποια στιγμή μπήκε στο δωμάτιο η Μέγκαν κρατώντας το μωρό Άρτσι, ήταν τόσο μικρός. Τον έβαλα να κάνει τον χαιρετισμό της βασίλισσας και είπα ”υποθέτω σύντομα πρέπει να το μάθει αυτό” και ο Χάρι απάντησε ”όχι δεν πρόκειται να μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο».

Η Χάρι παρευρέθηκε στην παγκόσμια συνάντηση που διοργάνωσε τον περασμένο Ιούλιο, στο Κάστρο του Γουίντσορ, όπου του δίδαξε έναν «χαιρετισμό χιμπατζήδων».

Σε μια ομιλία την ίδια μέρα ο Χάρι δήλωσε: «Θαυμάζω την δουλειά της από τότε που ήμουν μικρός και ήταν υπέροχο να συνειδητοποιήσω ότι είναι το ιδιο φανταστική και από κοντά».

 

Mε πληροφορίες από Newsweek

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved