Κέιτ Μίντλετον για γιατρούς: «Είστε έμπνευση για τον κόσμο και ξέρω πως θα είστε πάντα εκεί για εμάς»

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Κέιτ με ένα συγκινητικό γράμμα ευχαριστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις ημέρες, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνεχίζει να παίζει τον δικό της ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας και προσπαθώντας να στηρίξουν εκείνους που το έχουν ανάγκη. Ανάμεσα στις προτεραιότητες τους είναι και το παιδικό νοσοκομείο, Evelina London, το οποίο δέχτηκε ένα συγκινητικό γράμμα από τη δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον για τον αγώνα που δίνει εν μέσω της πανδημίας σε καθημερινό επίπεδο.

 Η δούκισσα του Cambridge, όπως και άλλα βασιλικά μέλη, προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να εκφράζουν δημοσίως την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό τους απέναντι σε όλους τους εργαζομένους που μάχονται αυτό το διάστημα ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Το νοσοκομείο έσπευσε να κοινοποιήσει το συγκινητικό γράμμα στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει τεράστια ευγνωμοσύνη στη δούκισσα.

Η Κέιτ μέσα από τα λόγια της, ευχαριστεί όλους όσοι μάχονται και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις ημέρες, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για τη δική μας. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε, «Γράφω σε εσάς γιατί θέλω να γνωρίζετε πόσο πολύ σκέφτομαι το προσωπικό που εργάζεται στο Evelina London Children’s Hospital κατά τη διάρκεια αυτού του τόσο δύσκολου διαστήματος. Είναι αρκετά εμψυχωτικό το γεγονός ότι είστε διαρκώς εκεί και προσφέρετε ειδική φροντίδα σε άρρωστα παιδιά παρά τις διαρκείς προκλήσεις των ημερών. Είστε πραγματική έμπνευση για τον κόσμο και γνωρίζω πως θα είστε πάντα εκεί για τις οικογένειες που σας έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνατε πάντα».

Και η ίδια συνεχίζει στο γράμμα της, «Τώρα δέχεστε μία επιπλέον πίεση αφού καλείστε να δεχτείτε περιστατικά ενήλικων ασθενών εν όψει της πανδημίας, αλλά η ανταπόκρισή σας είναι δείγμα της αφοσίωσής σας και γνωρίζω πως κάνετε τα πάντα για να παρέχετε την πιο κατάλληλη φροντίδα σε όλους. Όλοι όσοι εργάζεστε εκεί, ακόμη και όσοι δεν είστε στην πρώτη γραμμή, κάνετε ένα σπουδαίο έργο που προσπαθεί να συνδυάζει αρμονικά την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Σας παρακαλώ να φροντίζετε και τους δικούς σας εαυτούς, αλλά και ο ένας τον άλλον και να ξέρετε πως όλη η χώρα βρίσκεται πίσω από εσάς». 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved