Ο λόγος που η Kate Middleton δεν δίνει ποτέ αυτόγραφα

POP UP TEAM
/
30 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το παλάτι δεν της το επιτρέπει αλλά υπάρχει εξήγηση πίσω από την απαγόρευση.

Αν παρακολουθήσει κανείς τις κινήσεις της Kate Middleton θα διαπιστώσει ότι ενώ είναι πολύ θερμή με τον κόσμο, δεν υπογράφει ποτέ αυτόγραφα. Η δούκισσα κάνει αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες αγγίζει τον κόσμο, φωτογραφίζεται μαζί του, συζητάει και αλληλεπιδρά με πολλούς τρόπους. Παρόλα αυτά ο φακός δεν την έχει συλλάβει ποτέ να υπογράφει αυτόγραφο.

Προφανώς δεν είναι προσωπική της επιλογή. Η Kate δεν μοιάζει να έχει τέτοιου είδους ιδιοτροπίες και αν κρίνει κανείς από τη θέρμη με την οποία συναναστρέφεται με μικρούς και μεγάλους, αν της επιτρεπόταν θα το έκανε με ευχαρίστηση. Το βασιλικό πρωτόκολλο όμως, όπως ακριβώς της απαγορεύει να φάει κάποια φαγητά όταν βρίσκεται στο εξωτερικό, έτσι της απαγορεύει και να δώσει αυτόγραφα στους χιλιάδες fans της.

midletonautograf2

Ο λόγος έχει να κάνει με την ασφάλεια που επιδιώκει το παλάτι για τη βασιλική οικογένεια. Η υπογραφή των μελών της δεν μπορεί να φτάσει εύκολα στα χέρια του κοινού για να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί. Ο κόσμος δίνει αμέτρητα πράγματα στους royals για να τα υπογράψουν, από αρκουδάκια μέχρι φωτογραφίες. Η οδηγία που έχουν όμως είναι να αρνηθούν ευγενικά, όπως άλλωστε κάνει και ο Κάρολος λέγοντας πάντα “συγγνώμη αλλά δεν μου επιτρέπεται να το κάνω αυτό”.

Ο διάδοχος του θρόνου βέβαια είναι και ο μοναδικός που έχει “σπάσει” αυτή την απαγόρευση καθώς το 2012 υπέγραψε σε ένα χαρτί με το “Charles 2010” για χάρη ενός από τους πληγέντες στις καταστροφικές πλημμύρες εκείνης της χρονιάς.

katemidletautografo

Εφόσον βέβαια οι royals δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν σε selfies με τους fans τους, μάλλον καλύπτουν αυτό το κενό. Μεταξύ μιας υπογραφής και μιας φωτογραφίας μαζί τους άλλωστε, ποιος θα διάλεγε το πρώτο;

 

Mε πληροφορίες από  Harpers Bazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved