Μέγκαν Μαρκλ: Αν έκαναν στην Κέιτ την επίθεση που έκαναν σε μένα, το παλάτι θα είχε κάνει επανάσταση

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η κόντρα ανάμεσα στην Κέιτ και τη Μέγκαν όχι μόνο ήταν υπαρκτή αλλά υπήρξε και θέμα διαχωρισμού ανάμεσα στις δυο τους. Η Κέιτ ήταν και είναι η αγαπημένη του παλατιού ενώ η Μέγκαν δεν ένιωσε ποτέ καλοδεχούμενη μέσα στην οικογένεια.

Η 38χρονη Μέγκαν, έχει διαρρεύσει μέσω φίλων της ότι πιστεύει ισχυρά ότι αν η Κέιτ επικρινόταν διαρκώς από τον Τύπο όπως η ίδια, η βασιλική οικογένεια θα είχε παρέμβει και θα είχε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ΜΜΕ.

meghan kate commonwealth t

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Daily Mail που επικαλείται πηγή απο το περιβάλλον της, η Μαρκλ δεν άντεχε άλλο αυτή την αδικία:

“Η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει πως το παλάτι δεν θα το είχε ανεχτεί αυτό και πως αυτό το ξεπερασμένο σύστημα – δηλαδή η σχέση του παλατιού με τον βρετανικό τύπο – θα είχε αναθεωρηθεί. Η Μέγκαν θα ήθελε το παλάτι να παρέμβει και να κλείσει τα βρετανικά ΜΜΕ που είναι υπεύθυνα για τα αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος της. Εγραφαν συνεχώς αρνητικά για τη Μέγκαν, αν αυτό είχε συμβεί με την Κέιτ, το παλάτι θα είχε χρησιμοποιήσει την ισχύ του και θα τους είχε βάλει λουκέτο.

Η διαρροή αυτή έρχεται δέκα μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν κόβουν τις σχέσεις τους και τη συνεργασία τους με τις τέσσερις βρετανικές εφημερίδες τις οποίες χαρακτήρισαν πηγή ψευδών δημοσιευμάτων με σκοπό να καταστρέψουν τη φήμη της Μέγκαν κακομεταχειρίζοντάς την.

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved