Το απίθανο σπίτι της Dakota Johnson στο Χόλιγουντ δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

POP UP TEAM
/
2 Μαΐου, 2020

Η έπαυλη της δημοφιλούς ηθοποιού Dakota Johnson, που πρωταγωνίστησε στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι είναι ένας παράδεισος, μέσα στη φύση.

Το περιοδικό Architectural Digest χτύπησε την πόρτα της διάσημης ηθοποιού στο Χόλιγουντ και εκείνη άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του και έκανε μια ξενάγηση στον προσωπικό της χώρο.

 rs 1024x768 200311080033 1024 dakota johnson ad 3 march 2020 cjh 031120

“Είναι η άγκυρά μου. Θυμίζει δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πλοίο”, είπε περιγράφοντας το σπίτι της.”Μου αρέσει το ξύλο, το φως, τα παράθυρα και το πράσινο οπότε απλά το ερωτεύτηκα” αναφέρει στο βίντεο.

 http://youtu.be/AwhBTrzzqeg

Η Τζόνσον αποκαλύπτει ότι αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι πριν από 5 χρόνια και είναι το πρώτο που έχει αγοράσει στη ζωή της. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πριν από εκείνη το σπίτι ανήκε στον Ryan Murphy, δημιουργός σειρών όπως το American Horror Story, Glee και το Pose, ο οποίος έπρεπε να μετακομίσει επειδή μεγάλωσε η οικογένειά του.

“Ευτυχώς” σχολιάζει η Ντακότα η οποία δεν άφησε την κάμερα να μπει στο υπνοδωμάτιό της. Ποιος ξέρει γιατί.

Η κουζίνα της είναι βαμμένη σε σκούρο πράσινο χρώμα, αποπνέοντας μία αρχοντική διάθεση και λέει ότι της αρέσει να μαγειρεύει, και δείχνει την συλλογή της από σετ φλιτζανιών τσαγιού.

768 dakota johnson ad kitchen march 2020 cjh 031120

Σε γενικές γραμμές είναι ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τις επαύλεις των σταρ του Χόλιγουντ που στόχο έχουν να επιδείξουν “χλιδή” και “πλούτο”. Το αντίθετο μάλιστα.

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη συνέντευξη και το υπέροχο σπίτι της Ντακότα παρακάτω:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved