Ντέμι Μουρ: Aνέβασε φωτογραφία 27 χρόνια πριν και η εμφάνιση της θα μπορούσε να είναι σημερινή

POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σχεδόν 3 δεκαετίες πριν η Ντέμι Μουρ έκανε αυτή την εμφάνιση. Αν μας έλεγαν ότι ντύθηκε έτσι εχθές θα το πιστεύαμε.

Η Ντέμι Μουρ ζει την περίοδο της κοινωνικής απομόνωσης έχοντας γίνει πραγματικά πολύ ενεργή στα social media.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ανεβαίνουν τακτικά φωτογραφίες από το όμορφο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, στιγμιότυπα με τις κόρες της, αλλά και με τον Μπρους Γουίλις, τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος με τα χρόνια εξελίχθηκε στον πιο πιστό της φίλο.

Όπως έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, η Μουρ ανέβασε εχθές μία φωτογραφία από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο πασίγνωστο φιλμ της δεκαετίας του ’90, «Ανήθικη Πρόταση», θυμίζοντας μας από την αρχή όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρήθηκε δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols εκείνης της δεκαετίας.

http://youtu.be/fRek2ok27CE

Με μία σκηνή από τη συγκεκριμένη ταινία στην οποία την βλέπουμε να φοράει ένα μικρό ψάθινο και ένα μίντι φλαράλ φόρεμα, η Μουρ εκτός από την διαχρονική γοητεία της μας υπενθύμισε και κάτι ακόμα. Ότι η μόδα κάνει κύκλους, μεγάλους κύκλους σαν αυτόν που έχει κάνει και τώρα, έχοντας γυρίσει στα τιμημένα 90’s της καρδιάς μας.

Αν κάποιους μας έλεγε ότι αυτή η εμφάνιση έγινε πολύ πρόσφατα θα το πιστεύαμε. Δεν είναι μόνο τα ρούχα, αλλά ολόκληρο το στυλ της Μουρ σε συνδυασμό με το κοντό, φρέσκο καρεδάκι της, ένα κούρεμα που όλες σκεφτόμαστε να κάνουμε το καλοκαίρι που ξεκινάει σύντομα.

 «Spring vibes», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία, βάζοντας για emoji ένα λουλούδι.

Η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, με τους followers της να γράφουν ότι η ταινία είναι εμβληματική και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

http://youtu.be/TmRHP0iTxUs

Mε πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved