MasterChef: Παίκτης από την περσινή σεζόν κατέληξε να εργάζεται στο Netflix

POP UP TEAM
/
14 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένας από τους συμπαθείς παίκτες του MasterChef 3 ήταν ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης, ο οποίος διαγωνίστηκε στο ριάλιτι της περασμένης σεζόν.

Ο παίκτης είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ολλανδία όπου ζούσε και εργαζόταν, κάτι που συνέχισε και αφού βγήκε από το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι από το MasterChef έφυγε μετά από μονομαχία με τη Σπυριδούλα και τότε οι κριτές του είχαν πει ότι ήταν νωρίς για να αποχωρήσει.

Μάλιστα, αν και ήταν ένας από τους δυνατούς παίκτες που, αποχώρησε νωρίς, δεν εμφανίστηκε για να πάρει μέρος στη δεύτερη ευκαιρία και να ξαναμπεί στον ριάλιτι.

 

Ωστόσο, επιστρέφοντας στην Ολλανδία μετά το MasterChef δεν ασχολήθηκε με τη μαγειρική, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στον αυχένα πριν από δύο χρόνια.

Aπό το MasterChef στο Netflix
Έτσι ο πρώην μάγειρας αναζήτησε αλλού εργασία, και όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” εργάζεται πλέον για το Netflix και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα του.

Ο ίδιος είπε για τη ζωή του μετά το MasterChef.

“Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα σαν μάγειρας μέχρι πριν από δύο χρόνια, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες.

Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες είναι αρκετά καλά.

“Γνώριζα τον Γιώργο, είναι πολύ καλός μάγειρας”
Για το αν βλέπει το MasterChef και αν έχει μιλήσει με κάποιον παίκτη είπε:

“Το φετινό MasterChef το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Μιλάω με τον Θεοχάρη, έχω μιλήσει με τη Μάρλεν και τον Ηλία και ήξερα από πριν τον Γιώργο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Ολλανδία. Μπήκε και προχώρησε. Το ήξερα ότι θα προχωρήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός μάγειρας. Δούλευε σκληρά και όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, το έλεγε”.

 

Mε πληροφορίες από  The Toc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved