Χιου Γκραντ- Λιζ Χάρλεϊ: Το love story με απιστίες και σκάνδαλα που άντεξε 13 χρόνια

POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια ιστορία αγάπης με απιστίες, σκάνδαλα αλλά και παράφορο έρωτα, που άντεξε 13 ολόκληρα χρόνια και στιγμάτισε τα ρομάντζα της σόουμπιζ!

Ο ηθοποιός που έχει καταγραφεί στο μυαλό μας ως ο γλυκός, ντροπαλός άντρας με την υπέροχη αγγλική προφορά ίσως δεν είναι και τόσο ρομαντικός στην πραγματική του ζωή. Ο λόγος για τον Χιου Γκραντ που μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ρομαντικές κομεντί, ωστόσο στην πραγματική ζωή ο ίδιος θύμιζε περισσότερο ένα αμετανόητο playboy με προβλήματα δέσμευσης. Καθόλου τυχαία περίμενε μέχρι τα 57 του χρόνια για να δώσει επίσημα όρκους αγάπης, παρότι είχε ήδη αποκτήσει 5 παιδιά.

Αν υπήρχε μια σχέση που στιγμάτισε τον ορκισμένο εργένη αυτή ήταν με την Λιζ Χάρλεϊ, μια σχέση γεμάτη σκάνδαλα και απιστίες που όμως κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια. Ο ηθοποιός και το μοντέλο γνωρίστηκαν το 1992 και όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος στο βιογραφικό βιβλίο του την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Τότε ο Χιου Γκραντ έβαλε την άσημη Λιζ Χάρλεϊ στον χάρτη στην showbiz και το μοντέλο έχτιζε σιγά σιγά την καριέρα της, στη σκιά του ηθοποιού.

Μάλιστα, μια από τις θρυλικότερες εμφανίσεις στην ιστορία της μόδας και της ποπ κουλτούρας είναι η εμφάνιση της στο πλευρό του αγαπημένου της στην πρεμιέρα του «Τέσσερις Γάμοι και μια κηδεία». Όλοι περίμεναν τον Χιου Γκραντ και την Αντι ΜακΝτάουελ. Τελικά, το βράδυ εκείνο, η 28χρονη Λιζ Χάρλεϊ κατέληξε το πιο φωτογραφημένο πρόσωπο της βραδιάς και αυτό χάρη σ’ ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Versace με παραμάνες. Ο βρετανικός Τύπος έκανε τότε λόγο για σκανδαλώδη εμφάνιση της συντρόφου του Χιου Γκραντ. Οι φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου, ήταν στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ και όλοι μιλούσαν για το μεταξωτό φόρεμα Versace, με τα αποκαλυπτικά σκισίματα και τις χρυσές παραμάνες.

Κάπως έτσι είναι και το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιότητας που πήρε η Χάρλεϊ τότε, γνωστή ως το σέξι κορίτσι του Χιου Γκραντ. Η σχέση τους διήρκησε 13 ολόκληρα χρόνια ωστόσο είχε πολλά σκάνδαλα. Από ότι φαίνεται και οι δύο υπήρξαν άπιστοι αν και η παρασπονδία του Χιου Γκραντ όχι μόνο έχει αποδειχτεί αλλά τον έκανε ρεζίλι παγκοσμίως.

Ο ηθοποιός πιάστηκε το 1995 να δέχεται στοματικό έρωτα από την ιερόδουλη Ντιβάιν Μπράουν μέσα στο αυτοκίνητό του. Αφού συνελήφθη για προσβολή δημοσίας αιδούς και εξαναγκάστηκε να καταβάλει πρόστιμο 1.180 δολαρίων, ο ίδιος ντροπιασμένος είχε δηλώσει τότε: «Έκανα μια έκφυλη πράξη και ζητώ συγγνώμη». Η ανώτερη Χάρλεϊ συγχώρεσε τον Χιου Γκραντ, παρά τη δημόσια διαπόμπευση που βίωσε όταν την απάτησε με ιερόδουλη ενώ οι παπαράτσι καραδοκούσαν.

Να όμως που και σε αυτή τη σχέση υπήρχαν απιστίες και από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ στο βιβλίο του, ίσως ο λόγος που η Λιζ συγχώρησε τον Χιου Γκραντ ήταν το γεγονός ότι και η ίδια τον είχε απατήσει. Ο Τομ Σάιζμορ χρειάστηκε ένα ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο του για να περιγράψει την παράνομη σχέση του με την ξελογιάστρα Χάρλεϊ. Εκεί αποκάλυψε ότι είχε 3 ολόκληρα χρόνια κρυφό δεσμό μαζί του ενώ ήταν ζευγάρι με τον Χιου Γκραντ. Μάλιστα ο ηθοποιός αναφέρει ότι αναγκάστηκε να την χωρίσει αφού δεν τερμάτιζε τη σχέση της με τον Γκραντ ενώ περιγράφει αναλυτικά την πρώτη τους γνωριμία.

http://youtu.be/EfNnTVCnePw

Όπως αναφέρει ο Τομ Σάιζμορ στο βιβλίο του, όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Passenger 57». Δύο ημέρες αφότου γνωρίστηκαν και παρά το γεγονός ότι η Χάρλεϊ είχε σχέση με τον Χιου Γκράντ, κάλεσε τον Σάιζμορ στο δωμάτιό της και τον αποπλάνησε. «Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και όταν βγήκε έξω φορούσε μόνο τα εσώρουχά της, χαμήλωσε τα φώτα και ξεκίνησε να χορεύει στο ρυθμό της αισθησιακής μουσικής. Και όταν ολοκλήρωσε το χορό της, κάναμε σεξ. Ήταν καταπληκτικά. Συνήθως όταν κάνεις με κάποιον σεξ για πρώτη φορά είναι λίγο αμήχανα. Με την Λιζ ήταν απίστευτα από την αρχή. Εγκαταστάθηκα στο δωμάτιό της μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και μετά επιστρέψαμε στο Λος Αντζελες».

Ο επεισοδιακός δεσμός της Λιζ Χάρλεϊ και του Χιου Γκραντ υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους του Χόλιγουντ για 13 ολόκληρα χρόνια μέχρι το 2000 όταν ανακοίνωσαν τον «άκρως φιλικό χωρισμό τους». Μάλιστα, χώρισαν με τόσο καλό τρόπο που ο Γκραντ έχει βαφτίσει ένα παιδί της Χάρλεϊ ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν καλοί φίλοί. Όπως στα σενάρια των ρομαντικών κομεντί που πρωταγωνιστεί ο Χιου Γκραντ.

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved